Xperia Neo V almalı mıyım ?

Sponsorlu Bağlantılar

estorak

estorak

Üye
    Konu Sahibi
Ya ben sadece Optimus Black mı Neo V mi ona karar veremedim yoksa gider alırım :)

Jrcan1

Jrcan1

Üye
Bencede Xperia Neo V al.Harika özellikleri var.Tabi en sonunda senin kararın ...

estorak

estorak

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız benim için çok değerliydi :)

estorak

estorak

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Neo V nin işlemci hızı 1Ghz değil mi yanlışlık olmasın ?

farukharita

Üye
Merhaba arkadaşlar telefonu teknosadan aldım 3 gün oldu.870 tl ye aldım( 1 yıllık teknokask ile beraber: 850+20) Samsung S-5620 den geçiş yaptım . bu telefon mükemmel arkadaşlar.sordum görevliye yeni olmasına rağmen şikayet gelmedi dedi. zaten sonyericsonlarda sorun az oluyormuş. bende teknolojik aletlere karşı sıkıntı olduğu için teknosadan aldım. garanti olsun dedim . Bence 50-100 tl farkı görmezden gelip teknosadan alın derim .çünkü heryerde varlar.Sorun çıkmaz inş...

y n s c n

y n s c n

Üye
Neo V. :dry: Bir alışveriz merkezine gidip baktınmı tasarımına şekline şemalıne. Ben baktımda bana oyuncak gibi geldi. Gerçi herkesin bakış açısı kendine.

karizmas

karizmas

Üye
hemen seni aydınlatayım xperia neo v kullancısı olarak...1 hafta oldu alalı telefonu...Vatanbilgisayardan 725 tlye aldım :) böyük indirimi yakalyıpta...kamerası çok tatmin edici değil..kamera dışında tüm özellikleri harika.telefon ile gelen kulaklığı çok yadırgamışlar diğer forumlarda mesela.bence bir iphone kadar iyi...android markette equalizer adlı programla harika sonuçlar veriyor...kişisel temalar desen zaten süper.şarjı bana 1 gün dayanıyor...ama iş gelişi ve iş dönüşü yarımşar saat oyun oynuorum.yol boyunca müzik dinliyorum.yol 2 saat sürüyor :) gidiş geliş.bazen maillere bakıyorum.günlük 50 sms 30 dakika kadar konuşma yapıyorum.1 gün dayanıyor işte...tasarımı çok iyi.ancak kapak sıkıntısı çekebilirsin..

• Beğen
Tepkiler: Jrcan1
Jrcan1

Jrcan1

Üye
Neo V. :dry: Bir alışveriz merkezine gidip baktınmı tasarımına şekline şemalıne. Ben baktımda bana oyuncak gibi geldi. Gerçi herkesin bakış açısı kendine.

doğru diyorsun.Herkesin bakış açısı.Mesela ben Nokia 3300'u görünce oyuncak geldi aklıma :D :)
bazı arkadaşlarımın ise telefon :D

estorak

estorak

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu inceleme fırsatım olmadı malum Kırşehirde bulup da incelemek zor ama alacağım zaman tipi çok rahatsız ederse başka seçim yaparım onun dışında şikayet yok zaten galiba :)

61semih

61semih

Üye
Telefonu inceleme fırsatım olmadı malum Kırşehirde bulup da incelemek zor ama alacağım zaman tipi çok rahatsız ederse başka seçim yaparım onun dışında şikayet yok zaten galiba :)
bence beyaz olanı cok guzel ama optumus black modelının beyazı daha guzel tıp olarak tabi.ama bu devırde donanım daha onemlı sonucta sıradan telefon almıyoruz oyun program ınternet performansı daha onemı cogu kısı ıcın.kaldıkı neo v de tıp olarak vasatın ustunde.alınır yanı.
optımus black tasarım olarak tamam ama markası benı kendısınden sogutuyor.abd de olsak neyse ama turkıyede pazarıda yok zaten.guncelleme sorunları var bu durumda senın yerınde olsam neo v alırdım bu fıyattakı en ıyı telefon suanda

----------Eklendi @ 06:21:20 ---------- Yazıldı @ 06:21:01 ----------

helekı c503 ten sonra nasıl gelır sana tahmın edemıyorum :)

akdeniz222

Üye
xperia neo v kullanıcısı olarak kesinlikle tavsiye ediyorum , en ufak bir şikayetim bile yok . :)

estorak

estorak

Üye
    Konu Sahibi
Evet C5-03 den sonra çok iyi gelecek :) Telefonun henüz sıkıntı yaşayan kullanıcısını görmedim galiba kararımı verdim artık :)

farukharita

Üye
Telefonu alalı 1 hafta oldu henüz şikayet edecek bir durum olmadı.kamerası pek tatmin edici değil.tasarım güzel.internet performansı güzel. Samsung s-5620den geçiş yaptım çok fark etti tabii . Zaten sony kalitesi : Konuşmalar çok fark etti . Arkadaşlarım sesin ne kadar canlı geliyor dediler.kulaklık güzel. Samsung galaxy s plus ile bu telefon arasında kaldım . Bunu aldım . Galaxy serisi de güzel ama samsung larda çok sorun çıkıyor. Sony ericson markalı telefonlarda sorun nadir oluyormuş....

estorak

estorak

Üye
    Konu Sahibi
peki telefonu alan arkadaşlar hangi rengi tercih ettiniz :)

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Kesinlikle çok güzel bir telefon özellik ve tasarım bakımından almalısın :oke:

61semih

61semih

Üye
peki telefonu alan arkadaşlar hangi rengi tercih ettiniz :)
alanları bılmem ama beyazından başkası yalan.diğer renklerı cok sıradan gorunuyor.beyaz rengı kendını sıyırıyor dıger renklerden

Üst Alt