Xperia Neo V almalı mıyım ?

Sponsorlu Bağlantılar

fbm333

Üye
ben teli 1 aydır kullanıyorum bazı arkadaşlar resetleme sorunundan bahsetmiş bazıları yan tuşlarda gıcırdama oluyor demiş bazıları ise ekran parlaklığı az demiş.bunlardan parlaklığı samsunglara göre kesinlikle az ama yetersiz değil ben buna rağmen P parlaklıkta kullanıyorum.bu tür telefonları ne kadar kurcalarsan o kadar şarjı az gider ama sadece telefon diye kullanırsan iddaa ediyorum günde 30-45 dk konuşmana rağmen 3 gün 24 saat açık gider yani batarya performansı çok iyi neo ile tek farkı kamera ram falan işlemci ve frekansları aynı ondan fazla para vermeye gerek yok ayrıcana aydınlıkta exmor lensin bir farkı yok amaç karanlıkta fark yaratma ve onuda kesinlikle neo yansıtıyor.genel olarak kamera orta şeker ama video çekimi iyi.mart sonu nisan başı gibi sitesinde duyrulmuş android 4 güncellemesi gelecek.vatan gibi yerler genelde hafta sonu % deyip  indirim ile 730-750 tl arası bir fiyata satıyor bence bu fiyattan fazla verme sana tavsiyem netten alma sonuçta elektronik alet bozuk çıkarsa çok uğraşırsın değişimle.renk olarakta ben maviyi kullanıyorum bence diğerlerinden daha güzel ve ağır duruyor tabi bu zevk meselesi ama bu teli kesinlikle bir silikon gibi bir kılıfla kullan çok daha iyi olur.kutusundan ekran çizilmelerine karşı film çıkıyor,kulaklığı çok kaliteli değil ama 3,5 luk girişle istediğini takabilirsin ,ahize sesi çok yüksek karşı tarafada çok iyi ses gidiyor.yani alınacak bir tel lg ile uğraşma bence ama şansınada güven sağlamını al :)

bide telefonun tuşlarının olduğu yerde duruma göre beyaz,kırmızı ve yeşil renk veren led ışık var.oyun olarak ben daha oynatamadığı oyun bulamadım mutlaka vardır ama ben bulamadım.SE nin içinde gelen uygulamaları güzel.ama not defteri yok onu marketten halledebiliyorsun.onde ki kamera netten web cam gibi kullanıma açık şebeke üzerinden görüntülü konuşamıyorsun.flash desteği sayesinde telefondan rahatlıkla film bile izleyebiliyorsun online sitelerden.

estorak

estorak

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim bilgilendirmen için teşekkürler bugün yarın alacağım

morgause

Üye
kardeşim bende bu telefonu almayı düşünüyorum hatta vatanda %25 indirimi bekliyorum ama neo ile aralarında pek bi fark yok yani sadece kamera farkı var.. o yüzden bi taraftanda neo mu alsam diye düşünüyorum çünkü çok iyi telefonlar en az 4-5 sene kullanılır her ikiside.. neo v yi kullananlarda kamera için pek tatmin edici değil diyolar.

AndroidOne

AndroidOne

Üye
al.

alien97

alien97

Üye
Bana göre kameranın yüksek olması önemli değil sonuçta fotoğraf makinesi almıyoruz o yüzden kamerayı kafana takma 5.0 megapiksel yeterli bence.

Türe

Türe

Üye
bıraz kalın bana gore lakın guclu bır telefon aldıgı parayı hak eder :)

forever1907+

Üye
Neo v almamalısın neo yada galaxy s almalısın

baranselona

baranselona

Üye
tabiiki almalısın 800 tl falan bi fiyatı ortalama.. oldukça iyi bir cihaz..

estorak

estorak

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar telefonu Vatan Bilgisayardaki indirimden yararlanarak 725 liraya aldım yarın elime ulaşacak fikir veren herkese teşekkürler :)

mtech_360

Üye
arkadaslar xperia neo nun sar değeri yüksekmi değilmi baş ağrısı vs. yapıyormu bu konuda bilgisi olan...

enes_can50

Üye
bu telefonda dahili hafıza varmı? varsa kaç gb?

hanzooo3

hanzooo3

Üye
hayırlı olsun :oke: tek sorunun resetlenmesi olarak duydum. herşeyi birden açarsan tabi yeniden başlar bilgisayarı düşünün 10tane güçlü oyunu birden açarsan kasar bi süre sonra yeniden başlar. tabi telefonda böyle yapmamak gerekir :ehe

----------Eklendi @ 19:40:01 ---------- Yazıldı @ 19:37:28 ----------

dahili hafıza 1gb fakat telefon çoğunu kullanıyor yaklaşık 320mb boş oluyor.

enes_can50

Üye
olsun :) bizde 8 gb hafıza kartı alırız.

free1987

free1987

Üye
güzel telefon düşünenlere tavsiye ederim. 11 Şubat'ta Vatan Bilgisayar'dan 742TL'ye aldım.

mkarakas058

mkarakas058

Üye
Arkadaşlar 2 haftadır kullanıyorum Önce nokia 5800 sonra samsung wave 2 kullandım şimdi neo v kullanıyorum size kendimce + ve - yazayım;

+ ' ları;
>3,7 inç ekranına göre küçük ve hafif (wave 2 büyük ve ağırdı) kesinlikle rahatsızlık vermiyor

>7,2 3g hızıyla internet gerçekten hızlı(wave 2 3,6 idi)

>1 ghz ve 512 mb ram(320mb kullanıciya sunuluyuyor ram) ((Arkadaşlar telefon kapanıyor diyenler var onlar kullanmasını bilmeyenler uygulamaları kapatmıyor zamanlamram doluyor ve cihaz yeniden başlatıyor kendini))

>GPS çok hızlı ve hemen bağlanıyor.(Açıkça söyleyeyim navigasyon cihazına hiç gerek yok)

>1500 mah batarya kısmen yeterli eğer bilinçli kullaırsanız şarjı 3 güne kadar dayanır...

>Ekranın dokunmatik kabiliyeti gayet yeterli hatta ıphone 4 kadar var diyebilirim hassasiyeti inanın ayırt edemiyebilirsiniz...

>Kamerenın led flaş ışığı olması...

>3b panaromik resim çekebilmesi

>HDMI çıkışı olması artık günümüzde önemli

- ' leri;
>Ekran netliği wave 2, ıphone 4 kadar değil... Ama idare eder sıkıntı yaratmaz resimleri yaklaştırınca bunu anlıyorsunuz biraz netlik sorunu var... Ekran lcd ve led aydınlatmalı...

>Telefon görşel olarrak çok hoş ama elinize alınca plastik kasa size kalitesiz hissi uyandırıyor zamanla kasa gıçırdaması olabilir... Ama silikon kılıfla hıçbir sorun yok... (Plastık çıkartılabilir kasalar bence iyi sorun olunca kasa alıp takabiliyorsun... Ama çağı telefonlar metalık kasa olduğu için değişmiyor veya çok masraflı oluyor... Onun için plastik kasa bence +)

>Sar oranı 1.1 buda çok konuşmada baş ağrısı yapıyor...

>Plastik kasa olduğundan usb be hdmı girişi biraz sakat gibi tırnakla zor açılılıyo kapağı ve herhan kırılıp elinde kalacak gibi...

>Kamera 5mp ama az ışıklı ortamda pek başarılı sayılmaz... Dündüz çekimleri tatmin edici...

>Donanımsal olarak önde kamera var ama görüntülü konuşma yok şimdilik... Dediğim gibi donanımsal değil sorun yazılımsal belki gelebilir güncellemelerle...

vavra22

vavra22

Üye
ben sony ericson neo v almak için çarşıya çıktım nokia 701 aldım geldim :) iyi düşün kardeş işletim sistemine aldanma ekranı resmen sönük kalıyo duvar kağıdını değiştirince anlarsın bence birazcık bütceyi arttırarak daha güzel telefonlar düşünebilirsin

Elektr0

Elektr0

Üye
kullanmadım ama incelemesini yaptım benim en çok beğendigim hdmı baglantısı yapılması. hdmı baglantı yapılabilen en ucuz telefon.. birde deklanşör tuşu var ki bir telefonda kamera varsa kesinlikle deklanşör tuşu da olması lazım diye düşünüyorum... almalısın bence dogru bir karar vermişsin.Aldıysanda hayırlı ugurlu olsun ...

mamooos

Üye
arkadaşlar bu telefon içiçn güneş ışında problem oluyo diyolar.....ayrıca nerden almayılıyım telefoncu mu tim mi teknosa mı neresi???

yakamozkurdu

Üye
NEO V den şikayet eden bir kişi bile görmedim. Ama senin n8 malum.. Çekemiyorsan lekeleme.

Kardeş bu söz bana değil ama dayanamadım. Bir defa N8 ilk çıktığında 1200 TL civarıydı, şimdi 950 - 1000 TL arasında ve değerini 15 kaybetmiş. Neo V ise ilk çıktığında 1300 TL'lerden bugün 650 TL'ye düşerek %50 değer kaybetmiş. Nokia telefon değerini en çok koruyan telefon bir. Beğenmediğin N8'in kamerası neo V' den 4-5 kat daha kaliteli çekim yapıyor ve flash desteği var, 12Mp. Şarjı daha uzun gidiyor. Tek eksiği Fandroid işletim sistemi olmaması, o da sizin gibilere göre böyle bir eksik var. Haricinde Neo V ile N8'i kıyaz bile etmem. Neo V gitsin kendisine Nokia C5'i kıyaslasın.

Üst Alt