Xperia Neo V Alınır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Xperia Neo V Alınır mı?
Arkadaşlar uzun bir süredir nokia n 95 kullanıyordum.Artık zamanının geldiğini düşünüp androide geçmeye karar verdim.Sizlerede danışmak istedim.Bu konuyu çok araştırdım.En son Neo V de karar kıldım.Ama yinede kararsızlık içindeyim.Sizce bu telefon alınırmı?Kullanan arkadaşlar varsa ve benide bilgilendirirlerse çok sevinirim. Özellikle oyun ve internet performansı konusunda korkularım var.Şimdiden hepinize teşekkür ederim.

neo v güzel bir telefon ama tam olarak bütçeni yazarsan sana başka modeller önerebiliriz.

Konu Sahibi
bütçem en fazla 800 o yüzden neo v de karar kıldım.Vatanda %25 indirimle 725 e geliyo.Ama dediğim gibi bazı korkularım var.Yinede alternatif önerileriniz daha iyi olabilir.

Konu Sahibi
Telefon 850 Tl ama vatanda %25 indirimle 725 Tl ye geliyo

__xXx__

Üye
f/p olarak güzel cihaz android için çıkan oyunların pek çoğunu takılmadan oynarsın hepsi için aynı şeyi söylemek zor tabi cihazda bravia engine teknolojisi var yani ekran kaliteli 1ghz işlemci 512mb ram var cihaz 2gb lık hafıza kartı ile geliyor android 2.3 gb yüklü diye biliyorum 3b panorama resim çekiyormuş ne olduğunu tam olarak bilmediğim için yorum yapamayacağım 30fps video çekebilen 5 mp hd kamerası ve flashı var 0.3 mp vga ön kamerası var görüntülü görüşme için nokia daki usb otg özelliği gibi flash bellek falan bağlayabilindiği de söyleniyor hatta bazı telefoncular pcye takılan usb oyun kollarının bu telefona da takılabildiğini söylüyor hdmı çıkış var yani lcd plazma ve led tvlere bağlanabiliyor bu telefon böyle bişi bana göre güzel gibi alınır denilebilecek telefonlardan biri seçim senin dostum

Konu Sahibi
Peki xperia mini ile kıyaslama yaparsak hangisi iyi olur

mur@

Üye
bende şu cihazı beğeniyorum aslında geçen bi arkadaşa aldık gayet güzel cihaz

bide bunu incelemeni avsiye ederim ben

Konu Sahibi
Diğer forumlarda ekran kapanma,arka kapakta gıcırdama gibi sorunlar okudum.Doğru olabilirmi.

----------Eklendi @ 17:08:38 ---------- Yazıldı @ 17:07:38 ----------

O telefonun modeli ve fiyatı hakkında bilgi verebilirmisin

mur@

Üye
[h=1]Motorola Droid 2 Global[/h]2.elini 600 tlye aldık ama sıfırını bilmiyorum cihaz ıhiç kullanmamış aldığımız arkadaş kutulu tertemiz jelatinli almıştık 8 gb kendi hafızası var android 2.3. hatırladıklarım bunlar!

Konu Sahibi
ben kredi kartına taksitli alacağım için sıfır almak zorundayım.Acaba sıfır bulunuyormu yada başka önerileriniz varmı.

mur@

Üye
aslında sony nin cihazları da güzel mese3la bende para olsa
xperia play
bundan bile alırım gayet gzel cihazlar

bu da güzel

xperia pro

eğer 800tl bütçen varsa neo v ideal

Konu Sahibi
teşekkürler arkadaşlar görüşleriniz benim içn önemliydi.Büyük ihtimalle neo v alıcam.Zaten o fiyat aralığında en iyi telefon.

alien97

Üye
süper bir telefon daha ne olsun bende alıcam fiyatın düşmesini bekliyorum sırf vatana odaklanma geçen salı günü tam hatırlamıyorum bimekstede %25 indirim vardı yani fiyatlara bir bak indirimleri takip et öyle al telefonu.

evet bende xperia neo v alıcam.iyi bir telefon

ByYlmzZz

Üye
hocam bende xperia neo alıcam biraz fiyatı yüksek ama kamera farkı var bu yüzden almayı düşünüyorum...

61semih

Üye
dıger arkadasların onerdıklerı telefonlar (sonyler ıcın dıyorum) 1000tl den baslıyor.
neo v cok ıyı bır telefon fıyatına oranla

Tepkiler: ByYlmzZz
biraz daha beklersen kardel arc alabilirsin o parayla hem daha tatmin edici bi tlf..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...