---Xperia Neo L---

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bravezzz

Üye
    Konu Sahibi
---Xperia Neo L---
Arkadaşlar zaten en başından beri Xperia'lara ilgim vardı. Bugün varlığından bile haberdar olmadığım bir modelin indirime girmiş olduğunu öğrendim.
Öncelikle Neo L ile ilgili sormak istediğim sorular şunlar ;

-Telefon bu yıl çıkmış. Sony'nin açıklamasına göre sadece 2011 modeller güncelleme almayacaktı. Bu model Jelly Bean alacak mı?

-Oyun konusunda grafik oyun oynamayı zaten çok sevmem. Ama oyunların hepsini çalıştırmalı ve kasmamalı. İsterse pixel pixel olsun ama kasmasın.

-Adreno 205 gayet yeterli diye biliyorum. Ama bu telefonu alınca 2 yıl kullanmam lazım. Önümüzdeki yıllarda sorun çıkartır mı? Dediğim gibi oyunlarda grafik istemiyorum. Önümüzdeki yıl çıkacak oyunlarda ufak tefek kasmalar yaparsa Chainfire ile düzeltilir diye düşünüyorum. Önemli olan telefonun desteklemesi.

-1 ghz işlemci normal zamanda yeterli gibi. Şu anda telefonumdaki Armv6 800 mhz bile normal kullanımda idare ederken Armv7 pek sorun çıkartmaz diye üşünüyorum. Sizce çok sorun yaşar mıyım?

-Gördüğüm kadarıyla pek kullanılmayan bi telefon. O yüzden destek konusunda sıkıntı yaşar mıyım? Veya Neo V için çıkmış romları bu telefona yüklesem sıkıntı yaşar mıyım?

-Telefonun fiyatı çok uygun. Şu anda kenarda birikmiş param da tam o kadar. Yani hemen alabilirim. Fakat biraz daha iyi olsun istersem daha çok biriktirmem gerekir. Örneğin fiyat olarak galaxy s2 bu telefonun iki katı.

-Son olarak sizce Neo mu, Neo V mi, Neo L mi? Donanımsal olarak hepsi aynı. Hatta oyun telefonu olan Xperia Play de aynı donanıma sahip. Oyun, İnternet performansı vs gibi özelliklerde hangi telefon daha iyi?

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Neo l ülkemizde satışta değil diye biliyorum. Saydığın 3 telefon da seni 2 sene götürmez. Sen bütçeni söylersen arkadaşlarla farklı önerilerde bulunabiliriz

amcalu1

amcalu1

Üye
Neo l ile v arasında fazla bir fark yoktu diye hatırlıyorum ve bu telefonlari zor bulursun hele neo l yi bulamazsın bile ve neo v yi alırsan cok uzun ömürlü olacağını sanmam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt