Xperia neo/neo v sifir kasma(oyunlar dahil)+boşta 250mb ram garantisi!(istek fazla olursa)

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Gayet iyi sabah 7'den beri uğraşıyorum ve şu an %10 kadar kaldı. Rom atomic gb 3.0 söyleyeyim bu kadar talep geldiğine göre. Az sonra da açıklamaları vericem night elf kernel ile. Atomic gb de silinmesi gereken uygulamalarıda söyleyeceğim. Hazırlıyorum bu gün biter inşallah

Superfan

Üye
Rom hoşuma gitti.Sen oyunları söyle.Boşver gerisini

Bu arada

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Ha uygulamalar çok az güsteriyor şu an(kendi uygulamalarım) dün resimleri yüklediğimde 4 sayfa kadar uygulama vardı. Bu gün yeniden rom yüklediğim için hepsi silindi. Az uygulama varda o yüzden demeyin sürekli 250 lerde boş ram kalıyor.

- - - Eklendi - - -

Rom hoşuma gitti.Sen oyunları söyle.Boşver gerisini

Bu arada
Oyunlar derken? Kasmadan falan bahsediyorsan hayır gta vice city de bile bir kasma olmuyor

Superfan

Üye

Oyun işte Romu toparlayan kişi o kadar oyun denemiş.Ama Mass Effect'e inanasım gelmedi.Bir dene bakalım

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Olur indireyim bi test edelim

Patronus hacı buraya yada pm olarak romu nasıl yukleyeceğimi solermisin ayrintili anlatim cwm yukleme filanda

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Hepsini anlatacağım arkadaşlar hazırlıyorum konuyu. Bu gün paylaşmaya çalışıcam.

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar ana konuya bakın yeni test videosu ve ekran görüntülerini yükledim. Video: [video=youtube;Np739RCO9Bo]http://www.youtube.com/watch?v=Np739RCO9Bo[/video]

Hacı ben rom filan iyi biliyorum hatta kendi konum var ama t20 ole ilgili.neo v gecen flashladim ics den gb ye dondum ama kernel yulleme cwm ve rom atmayi filan bilmiyorum neyse senden konuyu bekliyoruz. Kolay gelsin

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Saolasın kardeşim hazırlıyorum bu gün bitirebilirsem paylaşıcam ama bitiremeyeciğim gibi geliyor. Sesli anlatım falan yapıcam şimdi aceleye getirmeyeyim. Şu an gripim hem, yarın daha dinç yaparım

Sesli anlatima gerek yokbenim imzamdaki rom gibi anlatim yap istersen kolay ve pratik olur.Ama ayrintili anlat cunku bilmeyenler fazla emin ol..

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Sesli anlatmayı düşünüyorum. Adam gibi bir konu olsun sabitlensin istiyorum çünkü.

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar downgrade anlatımı geldi ana konuya bakın. Root anlatımıda gelicek az sonra. (paylaştığım videonun kalitesi biraz kötü çıkmış root işleminin videosunu daha kaliteli yükleyeceğim)

Tepkiler: ua28

ua28

Üye
patronus videolardan gördüğüm kadarıyla ikna olmaya başladım ama yukarıda arkadaş wifi çalışmıyor vs. yazmış o nasıl oluyo wifi olmadanmı kullanıcaz yoksa modülden bahsetmişsin sonradanmı yüklenicek onlarda ?

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Şöyle arkadaşım romu yükledikten sonra ustune bir de modulu yukluyoruz. Bu kadar sadece

Superfan

Üye
Tatmin oldum ama OC'nin etkisi var yani Neyse paylaşım için teşekkürler.
Bu arada boş yere Downgrade - root - upgrade felan anlatma.Temelini anlat yeter.Forumda her yerde root ve downgrade ile ilgili konu var.Bilmeyenler için anlatacaksan direk anlat daha iyi

O kadar biliyorum benim telefonumda bile bootloader açık değil.Root da yok

sen romu direk paylaşsan anlatımı sona bıraksan daha iyi olur bence ben hepsinin nasıl yapıldığını biliyorum

crismax

Üye
arkadaslar bilen var bilmeyen dde ben mesela bilmiyorum ics den gb ye dönüyorumda bu root olsun romlar olsun en ufak bir bilgim yok bu koınuda bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tskler...

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Merak etme arkadaşım anlatıcam ben ama şu sıralar fazla yoğunum konu çok gecikti herkesden özür diliyorum.

ua28

Üye
patronus merakla beklemekteyiz

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar linkler eklenmiştir iyi forumlar

ua28

Üye
patronus sen anlatımlı yapsan daha olumlu olurdu çünkü benim gibi hiç bi şey hakkında bilgisi olmayanlar var anlatım daha iyi olur