SonyXperia
Üye
-
Konu Sahibi
-
arkadaşın dediğin kılıflar güzel ama o kılıfı sakın delikli alma ben çok sorun yaşadım acayip toz topluyo o delikler hergün silmen lazım telefonu her gün silmezsen acayip işliyo toz kupkuru oluyo telefonun üzerinde sakın delikli alma alıyosan aynısının kapalısını al hava almaz ama telefonla uzun süreli iş yapacağın zaman oyun,internet vs. o zaman kılıfı çıkarki telefon ısındığında kılıfı kapağa iz yapmasın ve bu arada eğer telefon ısındığında kapağı çıkarmassan bnm gibi yeni kapak alırsın sırf ufak bi leke yüzünden uykularım kaçtı bnde takıntılıyım yeni kapak aldım bu kapak tamamen çizilsin yenisini takacam he bu arada yeni kapağın fiyatı orjinal teleserviste 15 tl ucuz kendi teknik servisinde o yüzden de kapağı fazla kafaya takma çok çok 15 tl ye yenisini alırsınTavsiyelerin çok iyi usta. Ama nerden anladın telefonun mavi olduğunu anlayamadımaçıkçası ben internetten pek alışveriş yapmam o yüzden ayaklarımız patlayana kadar gezineceğiz sanırım peki kılıf kullanmazsam ilerde durum rahatsız edici bir hal alır mı?
sizce kılcal cizikler ileride telefonumun görünümünü olumsuz şekilde etkiler mi?
Agzın yanmış hocam buraya kadar geldı yanık kokusu:P Aynen ben özellıkle mesaj-internet süreklı kullandıgım ıcın arka kapakta parlak yerlerde atmalar oldu pullarda biraz hoşnutsuzum ama degstırrım ılerde diye takmıyorumarkadaşın dediğin kılıflar güzel ama o kılıfı sakın delikli alma ben çok sorun yaşadım acayip toz topluyo o delikler hergün silmen lazım telefonu her gün silmezsen acayip işliyo toz kupkuru oluyo telefonun üzerinde sakın delikli alma alıyosan aynısının kapalısını al hava almaz ama telefonla uzun süreli iş yapacağın zaman oyun,internet vs. o zaman kılıfı çıkarki telefon ısındığında kılıfı kapağa iz yapmasın ve bu arada eğer telefon ısındığında kapağı çıkarmassan bnm gibi yeni kapak alırsın sırf ufak bi leke yüzünden uykularım kaçtı bnde takıntılıyım yeni kapak aldım bu kapak tamamen çizilsin yenisini takacam he bu arada yeni kapağın fiyatı orjinal teleserviste 15 tl ucuz kendi teknik servisinde o yüzden de kapağı fazla kafaya takma çok çok 15 tl ye yenisini alırsın
Kişiden kişiye değişecek bır durum bu kımısı vurdum duymazdır kımısı özenle temızler tutar, Bana göre beya sorun cıkartır ozellıkle gunes altında cızıkler daha cok göze batıyor
Genelde bu renkte daha cok sıkıntılar oluyor + esnetık olrak daha etkıleyıcı bır renk
Evet Enes-1907'nin dediği delikli kapaklarda sureklı kullanımda delıklerde olusan lekelere renk solmalarına neden oluyoryazmayı unutmuşum.
- - - Eklendi - - -
Agzın yanmış hocam buraya kadar geldı yanık kokusu:P Aynen ben özellıkle mesaj-internet süreklı kullandıgım ıcın arka kapakta parlak yerlerde atmalar oldu pullarda biraz hoşnutsuzum ama degstırrım ılerde diye takmıyorum
kardeş ben sorunca çok şaşırdım xperia neoların kapak boyaları arabalarda kullanılan boya ile aynı olduğu için dedim herhalde 50 60 tl den az değildir ama bi sordum yetkili teknik servisi teleservise 15 tl dediler çok şaşırdım bi tane aldım ama daha takmadım eskisi çok çizilirse takıcam yedekte duruyo yenisi
Valla bulamadım ya bende çok kurcalamayacağım bi tane çekmeli kılıflıdan buldum arkadaşlar ondan alacağım. Ah bir burda olsa etkili servis ama yok ki :S Ankara'ya yolumuz düşerse uğrarız artık. Ama hani dedin ya Silent sürtünmeden renk atıyo diye ben biraz taktım ona ya :S off ustalar üstümde danalar oturuyor kaç gündür haberiniz var mı
arkadaşım ben ankarada oturmuyorum ama ankaradan aldım kapağı hesap numaralarına para yatırıyosun gönderiyolar yurtiçi kargo ile anlasmaları varValla bulamadım ya bende çok kurcalamayacağım bi tane çekmeli kılıflıdan buldum arkadaşlar ondan alacağım. Ah bir burda olsa etkili servis ama yok ki :S Ankara'ya yolumuz düşerse uğrarız artık. Ama hani dedin ya Silent sürtünmeden renk atıyo diye ben biraz taktım ona ya :S off ustalar üstümde danalar oturuyor kaç gündür haberiniz var mı
senin telefonun neresi çizik sadece arka pil kapağı değil mi ben sade pil kapağını yani arka kapağını aldım 15 tl ye bana cep no yaz görüşelimbu muhteşem enes bana o konuyla ilgili bilgileri mesaj atar mısın? Ben onur belki hatırlarsın pcnetten. Telefonum yoksa gene yollayabilirim sana.
- - - Eklendi - - -
Çiziklerden kaynaklı diyelim kasayı değiştirsem teknik servis bunu bana sağlar mı? Orjinal aldığım gibi olur mu yani? birde ne kadara mal oluyor hiç deneyen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?