nuryuzlum
Üye
-
Konu Sahibi
-
Az önce konuyu güncelledim bakarsanız.Bir de şu var:neden başka bi yolu yok mu hiç dışarıdan usb hata ayıklama açılmıyor mu programla flan açılsa olacak.
Konu spam'a döndü biz özelden konuşalım özel mesaj açarmısın? fare bozukta zor yazıyorumeyw kardes dedıgın gibi usb debugging acılırsa işimiz kolay olur sadece bı kere custom rom yukleyebılsem hallolacakda işte
kardes bnm ınternet yavas telden baglanıom baska telden benım telefon x10 degıl xperia sk17i yani mini pro birde snn dedgıın cok dogru USB debugging gerektırmeyen bı rom bulabılır mısın bna
Ne meşgulü zevkle bakarım da sanırım bu uyumlu diye geçiyor birde xperia'dan gönderildi diyor onu anlamadım D:Bu aksam deneerım kardeş ama bu x10 için mi yoksa Xperia sk17 yani.mini pro için mi benim telefon sk17 bu olmazsa benimkine uygun bulabilir mıyız bende araştırdım ama bualamadım inşallah olur seni.de mesgul ediyorum kusura bakma
Pardon x10 Sanmıştım telefonu tam modeli aldım şimdi bakarımgönderdiğim telefon arc s abimin telefonu benim değilbenim ki mefta ben şimdi bunu deneyeyim olursa yada olmazsa haber veriirm ben sana uyumlu değil yazıyor ama bu site de THIS IS FOR
X10 Mini Pro ONLY BENİN TELEFON X10 DEĞİL XPERİA SK17(xperia mini pro) XPERİA X10 MİNİ PRO DEĞİL FARKLI BU İKİSİ
Sizden sadece birşey isteyeceğim benim polypad c518 tabletim var kitkat vs. bi rom arıyorum ben size yardım ederken siz de bana yardım etseniz polypad c518 rom'u için?Sanırım bağlantı kuruyor softbrick mi hardbrick mi anlayamadım...Yine kötü haber telefonun açılış ekranı gelmediğine göre softbrick değil hardbrick ve 2 çözümü var jig yada anakart değişimibende bakıyorum kardeş halledelim şu işiaslında sen doğru bişey bulmussun snn buldugunun benım telefona uyanı bulursak iş çözülür
Sizden sadece birşey isteyeceğim benim polypad c518 tabletim var kitkat vs. bi rom arıyorum ben size yardım ederken siz de bana yardım etseniz polypad c518 rom'u için?Sanırım bağlantı kuruyor softbrick mi hardbrick mi anlayamadım...Yine kötü haber telefonun açılış ekranı gelmediğine göre softbrick değil hardbrick ve 2 çözümü var jig yada anakart değişimi
Java bilsem iyi de javayı az biliyorum c# olsa yapardımda. birde allwinner a13 tabletimin ana kartı yani ona dikkat edersen iyi olur bende brick ederim tableti falan Allah korusunkardeş rom kurulsa ekran gelecek zaten sadece usb bugging açın diyor yüklerken onu gerektırmeyen bi rom lazım... tamm bende sana bakayım rom bulabiliecek miyim bakalım.. sen bulursan haber verirsin bana bu özellik gerektirmeyen romu..kardeş sen yazılım dili biliyorsan su USB hata ayıklama özelliğini kaldırsın belkı yüklemek için o gerekmese olmuyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?