qaresman10
Üye
Xperia Ion Brick
Arkadaşlar telefonuma bir rom atarken cfw de sytem data cacha dosyaları silinmesi gerekiyordu hepsini sildim romu yükledim fakat telefonu açtım bootlop vermeye başladı bende ses açma power tuşuna uzunca bastım telefon komple gitti internette şarja takın 4-6 saata led yanar yazıyodu taktım kırmızı led i gördüm sonra flashlıcaktım pcye bagladım telefon birden açıldı yine bootlop verip durdu kapandı yine kırmızı led sabit oldu sonra yine açıldı bir türlü flashlıyamadım sonra şimdi yine ses arttırma güç tuşuna bastım yine komple gitti şu an şarja duruyor ledin yeşil olması gerekmiş şimdi teli şarja koysam yine kırmızı led gelse beklesem yeşil led olur mu yoksa telefon açılıp yine bootlop döngüsüne mi girer acaba telefon açılınca sarj yerine kadar bile gelemiyor system dosyası silindiği için ne yapmam gere acaba duvar şarjında beklesem hiç açılmadan kırmızı led yeşile döner mi lütfen yardım edim bootloader kilidi kapalı garantisi var fakat 3 haftada anca yapıp yolluyolar göndermek istemiyorumtelefon kırmızı led yine yanmaya başladı lütfen biri yardımcı olabilir mi