xperia arc şarj sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

trefflay

Üye
    Konu Sahibi
xperia arc şarj sorunu
Telefonun şarj seviyesi yüzde ellilerdeyken bi anda 1 olup bitiyor. Bu sorunun sebebi ve çözümü ne olabilir? Bilen varsa yardımını esirgemesin.. Iyi forumlar

Xelord

Xelord

Üye
Güncelleme varsa yükle ya da aynı romu tekrar flashla.

trefflay

Üye
    Konu Sahibi
iki kere güncelledim bişey değişmedi hocam hatta telefonu rootladim da

Xelord

Xelord

Üye
Hadi ya, %50ye kadar her şey normal mi?
Bir de farklı bir rom yükle flashtool ile eski sürüme dön mesela? (gb) bir bak yani aynı sorun devam edecek mi?
Ya da hazır rootlamışken bootloaderı da kır cwm yükle custom rom dene> cynagon ya da Xperialara özel modlar var xda da
Belki de batarya ölmüştür? Farklı bir batarya deneme şansın varsa? Bir arkadaşın da filan aynı telefondan bir dene.
Çözümü bilmiyorum da öneriler de bulunuyorum işte inşallah düzelir.

trefflay

Üye
    Konu Sahibi
hocam çok teşekkür ederim en baştan. Evet 50ye kadar herşey normal. Eski sürüme dönmeyi çok istiyorum ama bir yandan root un gideceğinden korkuyorum bir yandan da flashtool programıyla uğraşmak istemiyorum çünkü daha önce uğraştım ve telefon çöktü zor kurtardım. Zaten eski sürümde de aynı sorun devam ediyordu. Bootloaderi de kırdım. Iki batarya kullanıyorum ikisinde de aynı sorun var. Sorun kesinlikle telefonda. Telefonu ikinci el aldım ama bi kaç günlük telefondu yani sıfırdı ama en baştan vardı bu başbelası durum. Daha önce aynı konuyu bu forumda açmıştım o zaman da batarma kalibrasyonu yap dediler onu da yaptım. Şu rom yükleme cwm yükleme olaylarından çok korkuyorum çünkü daha önce ağzım yandı ya. Anladığım kadarıyla bu sorunun çözümü yok :-(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt