Xperia arc cyanogenmod 10 ile Play Store sorunu...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ilishki

Üye
    Konu Sahibi
Xperia arc cyanogenmod 10 ile Play Store sorunu...
Merhabalar
Dün arc ıma cyanogenmod 10 yükledim. İnanılmaz hızlı ve stabil. GooglePlay Store içerisinde yok. AyrıcaGoogle apps yüklemek gerekiyor fakat gereksiz olanları da yüklemek istemiyorum. Ben de rar ı açtım içerisinden GooglePlay Store .apk sını kurayım dye ama bulamadım.

img221.imageshack.us/img221/1247/60334780.jpg

Bilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim.

İyi günler

sekil_27

sekil_27

Üye
ben yukledim cok guzel ,yalniz google market hata verdi kurdugum halde,flash player yuklenemiyor,o sebebten tekrar cyanagon mod 9 a gectim,rem daha fazla ayrica 9 da(220 mb),bence 9 u yukle, flash player yukledim halde calismiyor,opera ve kendi tarayicisi gormuyor programi 10 da,

sekil_27

sekil_27

Üye
Merhabalar
Dün arc ıma cyanogenmod 10 yükledim. İnanılmaz hızlı ve stabil. GooglePlay Store içerisinde yok. AyrıcaGoogle apps yüklemek gerekiyor fakat gereksiz olanları da yüklemek istemiyorum. Ben de rar ı açtım içerisinden GooglePlay Store .apk sını kurayım dye ama bulamadım.

img221.imageshack.us/img221/1247/60334780.jpg

Bilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim.

İyi günler

kardes zipli hali var cyganamon sitesinde,aynen indir clockwork moduylan zipli olarak yukle,ben 7.2 de oyle yaptim calisiyorr

taylan08

Üye
kardeşim yüklesen gapps ı sonra root unistaller diye bi program var onunla gereksiz olan tüm programlar istersen dondurursun istersen kökten silersin bu kadar sıkıntıya gerek yok :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt