xperia arc alınır mı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
süper nova

süper nova

Üye
    Konu Sahibi
xperia arc alınır mı
Bir arkadaşımdan 14 ay garantili xperia arc buldum 700 liraya sizce alınır mı ayrıca nasıl bir telefon kullanışlı mıdır ? şarj durumu ve müzik sesi benim için önemli olan konular özellikte kulaklıkta dinlerken yüksek ve kaliteli ses alabilir miyim ? eğer bunu almazsam iphone 3gs alacağım sizce 3gs den iyi midir bu cihaz yani ne bileyim böyle durduk yere donma veya takılma olur mu? herkes fikrini söylesin lütfen çok kararsız durumdayım

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
bende arc s düşünüyorum arc tan tek farkı işlemci 1.4 ghz olması arc 1 ghz sony nin ses kalitesi tartışılmaz kamera ve ekran süper fiyat 700 ikinci el için ortalama ama diyeceğim işlemcinin android 4 ü kaldırıp kaldırmayaçağı rahat kasmadan tek işlemci olması bir eksiklik görme bu bir avantaj batarya süresi için 1 ghz android kaldırır diye düşünüyorum neo v kaldırdığına göre aynı işlemci ve ram var ekran büyük benim beğendiğim yönü yani pazarlıkla 650 gibi bir fiyata ve sorunu yoksa kaçırma derim arkadaşım dediğine göre bir gün buluşun al telefonu bir kullan sağına soluna bir kurcala anlarsın

• Beğen
Tepkiler: süper nova
süper nova

süper nova

Üye
    Konu Sahibi
Evet işte bende iyi olduğunu düşünüyorum. Çünkü sony ericsson cihazlarda şu ana dek ses konusunda olumsuz bir yorum almadım. Şu an için başka alternatif olarak bir tek 3gs var ki 3gs de artık çok eskidi diye düşünüyorum kullanılmaz başka alternatif te yok fiyat konusunda da ilk önce 760 falan istedi en son 700 e indirdim. Daha fazla indirir mi bilmiyorum ama bir deneyeceğim indirmezse de almayı düşünüyorum 700 tl bana sanki fazla gibi geliyor ama bilmiyorum değer mi ? Bir de acaba şarj süresi nasıl iyi dayanıyor mu htc gibi 3-4 saatte bitmez inşallah.

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
Üstat 700 tl çok bence 600-650 arası gidiyor cihaz bilgine

süper nova

süper nova

Üye
    Konu Sahibi
Evet bende öyle düşünüyorum 650 ila 675 arası teklifte bulunurum kabul edilmezse satın almamalıyım sanırım.

- - - Eklendi - - -

başka fikri olan yok mu arkadaşlar

süper nova

süper nova

Üye
    Konu Sahibi
telefonun üst tarafında çatlak varmış ve en son 680 e indirebildim bu koşullar altında alınabilir mi sizce acil fikirlenizi bekliyorum

klongs

klongs

Üye
650 ye dusurt

süper nova

süper nova

Üye
    Konu Sahibi
Düşürmeye çalışıyorum ama en son 670 yapıyor sizce bu çatlak sorun yaratır mı daha sonra satmak istesem değer falan kaybeder mi ?

- - - Eklendi - - -

evet arkadaşlar şu anda alım durdurmuş durumdayım beklemedeyim bu konuda düşünceleriniz varsa acil hemen bekliyorum.

klongs

klongs

Üye
catlagin buyuklugune bagli

enes-1907

enes-1907

Üye
Düşürmeye çalışıyorum ama en son 670 yapıyor sizce bu çatlak sorun yaratır mı daha sonra satmak istesem değer falan kaybeder mi ?

- - - Eklendi - - -

evet arkadaşlar şu anda alım durdurmuş durumdayım beklemedeyim bu konuda düşünceleriniz varsa acil hemen bekliyorum.
arkadaşım çatlaksa neresinde ekran da mı ön kapaktamı arka kapaktamı bu arada ben elazığlıyım

süper nova

süper nova

Üye
    Konu Sahibi
çatlak üst tarafta yani şu sensörün üstünde zaten tüm arclarda varmış kılcal bir çatlak benim endişem daha fazla büyüyüp ekranı da çatlatması yoksa sorun olmaz acaba daha da büyür mü

klongs

klongs

Üye
dusurmezsen buyumez herhalde

süper nova

süper nova

Üye
    Konu Sahibi
galiba garantiden ücrtsiz kasa değişimi yapıyormuş birde şu anda bu fiyat aralığında ya da daha yüksek te olabilir iyi,kasa sorunu olmayan bir xperia modeli var mı varsa onu alalım bu çatlak yüzünden iyi bir telefondan vazgeçmek zorunda kalabilirim.

klongs

klongs

Üye

- - - Eklendi - - -

linkten tıklayınca gözükmüyor

buna tıkla altlarda

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
ikinci el vazgeç bence hiç bulaşma sıfırıda 1050 civarı biraz bekle arc s düşer 1100 civarına hatta bir kaç site var arc s i 930 a satıyor ama bende sitenin güvenilirliğinden şüphe duyuyorum yorumlar olumlu ama bilmiyorum Site dubaibilisim.com arc s fiyatı 937 tl diyor

JOURNALIST

JOURNALIST

Üye
650 liraya düşürebilirsen kaçırma

KayraBey

KayraBey

Üye
Hayırlısı olsun ne diyelim :) Çatlak ilerde sorun çıkarmazsa 650'ye al.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt