Xpeed Ultimate v1.1 [5800-V51] 9HS/8HS

Sponsorlu Bağlantılar

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
baba3232

baba3232

Üye
Kötüköylü msn'e gelebilirmisin yarım kalan bir işimiz vardı :D

warhacker

warhacker

Üye
video izlerken ara ara telefon bellek yüklemesi yapar(ki sen 350-400 mb lık mp4 film seyrediyosun)
bu dediğin ara ara kesilmeler gayet doğal bence

daha v50 de böyle bir durum yoktu v51 yükledim filmi izlemeye başlıyorum yaklaşık 1 saat sonra film donuyor ekrana dokundugumda birşey olmuyor yaklaşık 7-8 sn. sonra telefonun ekranı kararıyor bazı yerlerinde kırmızılıklarda var çizgi çizgi şeklinde sonra telefon kapanıyor normal açılırmış gibi tekrar açılıyor nokia ekranı geliyor falan. Nie böyle birşey oluyor merak ediyorum bende

--------------- Ekleme ---------------

kotukoylu hocam sana zahmet bi cevap ver :(

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Konuya baktığımda kuLLanmasamda konuyu uyguLamasamda emeğe saygı duyarım arkadaşLar :) kötüköyLü hakLı mod. fw hazırLamak en az 2 gün teşekkür etmek tek tık 1 sn !! Unutmayın sömürmeyin !! Teşekkür edin ! (:

burkyy35

Üye
Flaşlama işleminde telefonu arıyor ama bulamıyor nerde hata yapıyorum acaba yardımlarınız içn teşekkürler.

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi

ayhanseda

Üye
Öncelikle yaptığınız güzel mod için teşekkür ederim. Orj FW de olan tuş kilidini açmak için menuye basılı tutup ekranda sürükle aç özelliğini bu fw de de aktif edebilir miyiz?
Birde orj FW de olan ev ekranını da eklememizin bir yolu var mı? Şimdiden teşekkürler.

menopiko

Üye
Teşekkürler. Kusursuz yapmıssın. İyi paylaşımlar

soner5435

soner5435

Üye
ew ekranı samsun widgette iken ekran beyaz hiç bir sey çıkmıyor sebep nedir arkadaslar ?

video izlerken ara ara telefon bellek yüklemesi yapar(ki sen 350-400 mb lık mp4 film seyrediyosun)
bu dediğin ara ara kesilmeler gayet doğal bence

ew ekranı samsun widgette iken ekran beyaz hiç bir sey çıkmıyor sebep nedir arkadaslar ?

soner5435

soner5435

Üye
günlerdir giren yokmu foruma yahuu

harun20062007

harun20062007

Üye
teşekkürler

kutluay5

kutluay5

Üye
Cpu mod ekleyebilimisiniz?

hakan2131

Üye
slm kotu koylu arkadaş senden birşey rica edecektim.
bana acaba fw ye eklediğin ev ekranı tea doyalarını yollıyabilirmisin.

arfter

arfter

Üye
kutluay5

kutluay5

Üye
konuya bi düzenleme yapın ya önce üstekini kurdum sonra alttagüncelleme falan gördüm onu kurudm tel patlayacaktı ya :D

onurgakko23

Üye
ya ustam bu jaf işleminde telephone fount demiyor bende . Searching for phone...Not found!!! diye bir yazı çıkıyor :S aynı senın gösterdiğin gibi yapıyorum ama olmuyo bi yardımcı olsan :S

usta senın anlattığın gibi yapıyorum telin açma tuşuna basıyorum ve jaf ekranında Searching for phone...Not found!!! diye bi yazı çıkıyor sabahtan beri deniyorum yapamıyorum :S bi yardımcı olursan sevinirim

xxzalimxx

Üye
hocam çok teşekkür ederim böyle güzel paylaşım için.Senden ufak bir yardım talebinde bulunacam "FileBrowser" anladığım kadarıyla dosya yöneticisi türünden birşey fakat bunu TÜRKÇE yapabilirmiyiz. Yardımcı olursan sevinirim.

kutluay5

kutluay5

Üye
ya ustam bu jaf işleminde telephone fount demiyor bende . Searching for phone...Not found!!! diye bir yazı çıkıyor :S aynı senın gösterdiğin gibi yapıyorum ama olmuyo bi yardımcı olsan :S

usta senın anlattığın gibi yapıyorum telin açma tuşuna basıyorum ve jaf ekranında Searching for phone...Not found!!! diye bi yazı çıkıyor sabahtan beri deniyorum yapamıyorum :S bi yardımcı olursan sevinirim
bi kaç kere tıklar gibi bas power tuşuna bulur ;) bi kaç kere dediğim de 2 :D

Üst Alt