Xpeed Ultimate v1.1 [5800-V51] 9HS/8HS

Sponsorlu Bağlantılar

arfter

arfter

Üye
Phone torch ile bt switch kalsa! :)

webersin

webersin

Üye
işte böyle isteklerinizi belirtseniz bana yardımcı olurdunuz? ama nedense şimdiye kadar pek tercih etmediniz :D
arkadaşlar dediğiniz uygulamalar tereddütsüz kaldırılacaktır.....sadece orijinal temalar bırakılacaktır....bilgilerinize
resimler konusu maalesef yazılımın kendi özelliği ...

Cevap için teşekkürler bu dediklerim kalkarsa hocam daha iyi olur böyle bir fw %100 bekilyorum.

Ayrıca 1 tane 5800 için güzel oyun var fakit geçirmek için eklenebilir 90kb

http://www.maxicep.com/attachments/33944d1258842656/

2. BageTelle

http://www.maxicep.com/attachments/34588d1259483827/

3.

Galeri için yazılımdan kaynaklanıyor sa kalsın hocam o zaman.

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Phone torch ile bt switch kalsa! :)
bende aynı kanatteyim ama?genele bakarız.
phonetorch kalabilir.
sen özeline bak :D

--------------- Ekleme ---------------

Cevap için teşekkürler bu dediklerim kalkarsa hocam daha iyi olur böyle bir fw %100 bekilyorum.

Ayrıca 1 tane 5800 için güzel oyun var fakit geçirmek için eklenebilir 90kb

http://www.maxicep.com/attachments/33944d1258842656/

2. BageTelle

http://www.maxicep.com/attachments/34588d1259483827/

Galeri için yazılımdan kaynaklanıyor sa kalsın hocam o zaman.

java yazılım maalesef eklenmiyor....:islik
sadece auto installerın klasörüne eklenirki onada gerek yo bence:naughty:

arfter

arfter

Üye
Geldi Geldi :)

Bir de bu özel yazılımlara her program atılır mı, kolay mı?
Mesela MonotypeImaging_FlipFont?

webersin

webersin

Üye
Java yoksa yeni fw bekliyoruz hocam ne zaman çıkar fırından acaba :naughty:

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Geldi Geldi :)

Bir de bu özel yazılımlara her program atılır mı, kolay mı?
Mesela MonotypeImaging_FlipFont?
flipfonta ne gerek var ki?
hafıza kartına resource\Fonts\ die klasör oluştur at içine fontları :evet:

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Java yoksa yeni fw bekliyoruz hocam ne zaman çıkar fırından acaba :naughty:
dostum biraz kurcala aklına takılan şeyleri not et.yine sizden başkasına upload etmiyeceğim zaten menu modu nasıl klasörler felan.yorumlarınızı beklerim yinede....
(h)

webersin

webersin

Üye
Klasörler çok güzel sadece İnternet Klasörü simgesi farklı olabilir.

Temalar
1. Sadece Siyah ve Beyaz Tema kalabilir n97'nin diğer temalar uyumsuz görünüyor bazı imglerin arka planında hafif grilik çirkin bir görüntü oluşturuyor.

Ofis Klasörünün içinde
1.Adobe PDF kalksın
2.Quickoffice kalksın (Benim işim olmuyor isteyen + olarak yükleme yapsa daha iyi olur.)
3.Drawing

Uygulamarlda
1.BT.Switch
2. JbakTaskam
3.NetworkSwit
4.PhoNetInfo
5.MemCheck
6.Timer Lite
7.Pocket Sensor
8.Zip kalkalabilir (winrar zip olarak da açıyor olması lazım değilse kalsın)

Oyunlarda
1. CrazyMole

EK OLARAK

****Bildirim Eklentisi 10 numara bu olabilir Ev Ekranı için fazladan eklenti (arfter)

****Phone Torch (Adını Fener olarak değiştirebilirsin.)

****Konuklama ismi Navigasyon olarak değişse daha iyi olur belki farketmez.

****Telefon hızı geçişler şarj durumu bunlar dikkata alınarak dahada iyi yapacağını düşünüyorum.

****AKLIMA GELENLER BUNLAR EKLEMEK İSTEYENLER VARSA İLETSİNLER LÜTEN ONA GÖRE GÜZEL BİR FW ÇIKSIN ORTAYA

****Birde bir şey soracam hocam bu RomPather baya marifetli acaba bunda şöyle bir eklenti var mı Galeri veya Videolar girilmesin pasif aktif gibi güzel olurdu :)

****Birde Menü çubuğu ortadaki beyaz sanki arada bir ışık yanıyor gelen mesaj yok gelen cevabsız çağrı yok vs.

**** Sensör kapalı olarak gelebilir aktif olmasına gerek yok bence.

Arkadaşlar görüşlerime sizde katkı yaparsanız ortak bir fw çıkmış olacak ortaya.

arfter

arfter

Üye
Ev Ekranı için fazladan eklenti ekleyebilir miyiz CFW'ye?

Örneğin;

nejdet can

nejdet can

Üye
"kotukoylu" Kardeşim bu konunun ortalarında bi şey gördüm 5-6 sayfa okudum ama başım kalabalık iftar davetimiz var sanırım c6'nın FW'si ile ilgili e-mail adresini ÖM'le gönderenlere link göderiyorsunuz arkadaşlara kusura bakmayın vakıf olamadım konuya arkadaşlara ne gönderiyorsanız banada gönderirmisiniz sizden gelen her şey kabülümdür...:oke:

webersin

webersin

Üye
1 KAÇ DÜZELTME VE EKLEME YAPTIM ARKADAŞLAR TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUZ.

Klasörler çok güzel sadece İnternet Klasörü simgesi farklı olabilir.

Temalar
1. Sadece Siyah ve Beyaz Tema kalabilir n97'nin diğer temalar uyumsuz görünüyor bazı imglerin arka planında hafif grilik çirkin bir görüntü oluşturuyor.

Ofis Klasörünün içinde
1.Adobe PDF kalksın
2.Quickoffice kalksın (Benim işim olmuyor isteyen + olarak yükleme yapsa daha iyi olur.)
3.Drawing

Uygulamarlda
1.BT.Switch
2. JbakTaskam
3.NetworkSwit
4.PhoNetInfo
5.MemCheck
6.Timer Lite
7.Pocket Sensor
8.Zip kalkalabilir (winrar zip olarak da açıyor olması lazım değilse kalsın)

Oyunlarda
1. CrazyMole

EK OLARAK

****Bildirim Eklentisi 10 numara bu olabilir Ev Ekranı için fazladan eklenti (arfter)

****Phone Torch (Adını Fener olarak değiştirebilirsin.)

****Konuklama ismi Navigasyon olarak değişse daha iyi olur belki farketmez.

****Telefon hızı geçişler şarj durumu bunlar dikkata alınarak dahada iyi yapacağını düşünüyorum.

****AKLIMA GELENLER BUNLAR EKLEMEK İSTEYENLER VARSA İLETSİNLER LÜTEN ONA GÖRE GÜZEL BİR FW ÇIKSIN ORTAYA

****Birde bir şey soracam hocam bu RomPather baya marifetli acaba bunda şöyle bir eklenti var mı Galeri veya Videolar girilmesin pasif aktif gibi güzel olurdu :)

****Birde Menü çubuğu ortadaki beyaz sanki arada bir ışık yanıyor gelen mesaj yok gelen cevabsız çağrı yok vs.

**** Sensör kapalı olarak gelebilir aktif olmasına gerek yok bence.

Arkadaşlar görüşlerime sizde katkı yaparsanız ortak bir fw çıkmış olacak ortaya.

arfter

arfter

Üye
Sensor açık kalsın,
BT-Switch kalsın!

Tabi bunlar öneri sadece! :hmmm

webersin

webersin

Üye
Birde hocam yaptığın çalışmaya ayıp olmassa xpeed ismini Genel olarak yaparsan güzel olur düşünüyorum olmaz ise kalsın :)

--------------- Ekleme ---------------

Birde hocam oyunlar klasörünü göremedim Oyunlar klasörü açsan bide iconlu yapsan güzel olur.

sanal alem

sanal alem

Üye
c6 yı bende istiyorum mümkünse :). artı c6'yı mı xpeed'i mi tavsiye edersiniz. ev ekranından başka değişiklikler var mı?

bir kaç gündür xpeed'i kullanıyorum. bir kaç kez donma yaşadım o da biraz hızlı davrandığım için olsa gerek :). gerçekten yazılım güzel olmuş. hazırlayan arkadaşa tekrar teşekkürler.

burkyy35

Üye
Flash tuşuna bastıgımda arıyor ama telefonu bulamıyor neden acaba.

SezginKeskin7

SezginKeskin7

Üye
Özür dilerim arkadaşlar cevap alamayınca tekrar sormak zorunda kaldım acaba sadece ev ekranlarını paylaşmak gibi bi imkanı olan arkadaş varmı lütfen...

emreilhans

emreilhans

Üye
güzel çalısma tşkrlr

ilkgul

ilkgul

Üye
kardeş benim bir sorunum var ben tel.flaşladım ofis msn gibi programları yükledim menü tuşu devre dışı kaldı ev ekran temasını değiştirdim aynı menü ulaşılmıyor bende tekrar flaşladım yani bu çalışma hoşuma gittiği için tekrar denedim bu sefer yine ofis yükledim sonuç aynı menü ulaşılmıyo sebebini vede çaresini öğrenirsem sevinecem yoksa başka modifiye kullanmak zorunda kalacam tabi buda beni üzecek :(

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
1.NetworkSwit
2.PhoNetInfo
3.MemCheck
programlarını çıkartılacak
N97 orijinal dark ve light temaları eklendi.
tercihlerdeki xpeed ismi kaldırıldı....
Menü düzenlemeleri sıfırdan yapılacak....

Üst Alt