nejdet can
Üye
dostum birinci sorun samsung widgetla alakalı.
bunun için önce temel ev ekranı sonra orange ya da oratsu sonrada samsunga dönersen sorunun aşılmış olacaktır.
diğer konu ise bluespectruma nasıl program ekliyeceğiz?yanlış analaadıysam:
bunun yolu appuidviewer programından istediğin uygulamanın UID değerinin bulduktan sonra
hafıza kartındaki bluespectrum klasöründe bulunan shortcuts.xml dosyasını düzenlemek.
biraz kurcalarsan dediğim programla dosyayı istediğinin gerçekleştiğini göreceksin....
app uidviewerzaten telde kurulu.sistem klasörüne bakarsaan görürsün.Her iki cevabınız için teşekkürler ilk sorunumu çözdüm ikinci sorunumu çözemedim appuidviewer'i indirdim sertifikalandırıp telefona attım ama dahili bileşen deyip yüklemedi bunun PC için olanımı var veya nasıl yapacağım yardım ederseniz sevinirim...
elimden geldiğince dilimin döndüğünce....kötüköylü hemşerim, Allah senden razı olsun, burada şu kadar insanın dertleri ile dertlenip çözümler bulmaya çalışıyor, bana ne ya, ne varsa onu kullanın veya kendi çözümünüzü kendiniz bulun demiyorsun ya, şu ramazan ayında inşaallah sevap bonuslarını götürüyorsun. tebrikler, başarılarının devamını dilerim
v60 çıkarsa hiçkimsenin değil, direk senin hazırlayacağın modifiyeyi bekliycem. işte bu. selamlar
app uidviewerzaten telde kurulu.sistem klasörüne bakarsaan görürsün.
iki zaten hackli yazılım yüklemiş oluyorsun bu cfw yi yüklemekle sertifakaya gerek yok
icon olarak maalesef aşagıdakilerden birini seçme durumundasın.daha sonra bu icon ismini shortcuts.xml de icın kısmına yazarak halledersin.mesela sen play iconu seçebilirsin"Kotukoylu" Kardeşim verdiğiniz bilgiler ışığında örnek olarak
TTPod Ekledim Yani (Samsung ev ekranına) kısayol simgesi olarak TTPOd oldu ekrana yazı olarak geldi ama SİMGESİ İcon'u gelmesi ne yapmam gerekir sizi çok yordum ama rica etsem
icon olarak maalesef aşagıdakilerden birini seçme durumundasın.daha sonra bu icon ismini shortcuts.xml de icın kısmına yazarak halledersin.mesela sen play iconu seçebilirsin
ok?
icon olarak maalesef aşagıdakilerden birini seçme durumundasın.daha sonra bu icon ismini shortcuts.xml de icın kısmına yazarak halledersin.mesela sen play iconu seçebilirsin
ok?
flash player her zaman(ister notebook ister cep telefonu) batarya düşmanıdır.Bende icon adlarını arıyordum iyikide baktım konuya çok iyi oldu teşekkürler.
Bu samsung teması çok mu şarj yiyor hocam yoksa bana mı öyle geliyor.
Tema siyah ekran çözünürlüğü en düşük seviyede açık program sıfır sanki hızlı şarj yiyor bana mı öyle geliyor
flash player her zaman(ister notebook ister cep telefonu) batarya düşmanıdır.
Apple boşuna flash desteğini kaldırmadı değilmi(bkz:iPad)
sizin o dikkate almadığınız Farmville oyununun bilgisayarınızı ne kadar kastırdığını farketmişsinizdir belki?
apple nın patronu jobsun kendi ağzından:
"iPad'da Flash olsaydı pil ömrü 10 saatten 1,5 saate inerdi"
Devamı için:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
arkadaşlar yarına bizi çok güzel gelişmeler bekliyor
Nokia c6 yazılımı bilndiği üzere kaç zamandır 5800 e taşınmaya çalışılıyordu.
Galiba işlem tamamki
bu gece Türkiye saatiyle 03:00 sularında yeni yazılım yayınlanacak.Türkçe desteği konusunda henüz birşey diyemiyorum.isteyen aşağıdaki başlıktan devamını okuyabilir...
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...turkce-by-ferhattunch-guncellendi-355678.htmlTeşekkürler, sadece ev ekranlarını paylaşma imkanınız varmı acaba?
Galiba işlem tamamki
bu gece Türkiye saatiyle 03:00 sularında yeni yazılım yayınlanacak.Türkçe desteği konusunda henüz birşey diyemiyorum.isteyen aşağıdaki başlıktan devamını okuyabilir...
Galiba işlem tamamki
@mutluadam sırf bu konuya takılmış olman beni düşündürdü.
denemek zorunda kaldım alarm ertelemede/durdurmada sorunsuzca "slide" özelliğini kullandım.
açıkcasını söylemek gerekirse benim pek kullandığım bi özellik değil.bu yüzden dikkat etmemiştim....
estağfurullah..kötüköylü dostum ben şahsen siz ustalara minnettarım. karşılaştırma yaparak pot kırdıysam özür dilerim. bir daha dikkat ederim, yapmam. bu yüzden için rahat olsun, düşünecek bir şey yok yani. biz size güveniyoruz, sizde bize güvenin.. hayırlı ramazanlar. sorun yoksa dediğin gibi denerim bi ara seninkinide. bu yukarda bahsettiğim programları veremiyormusun ayriyetten şimdi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?