Yardım Xp Ye Dönsemmi?

Sponsorlu Bağlantılar

sata3

sata3

Üye
    Konu Sahibi
bilmem intel e5700

MaxipmaN

Üye
bilmem intel e5700
pentium dual core yani çift çekirdek orjinalse güncelleme yaparsan stabil oluyo bu durumu win8.1de görmeye devam ediyorum başka laptopta win7de güncellendikçe hızlandı

sata3

sata3

Üye
    Konu Sahibi
pentium dual core yani çift çekirdek orjinalse güncelleme yaparsan stabil oluyo bu durumu win8.1de görmeye devam ediyorum başka laptopta win7de güncellendikçe hızlandı
yani w7mi yükliyim

MaxipmaN

Üye
yani w7mi yükliyim
home premium bayar o bilgisayarı zaten ram yetmez basic iyidir ,32bit daha hafif diye biliyorum daha az sistem istiyor olması lazım bakmak lazım bi onaayrıca 2015ten itibaren chrome desteği falan kalkıyor xpye öyle diyolar

sata3

sata3

Üye
    Konu Sahibi
home premium bayar o bilgisayarı zaten ram yetmez basic iyidir ,32bit daha hafif diye biliyorum daha az sistem istiyor olması lazım bakmak lazım bi onaayrıca 2015ten itibaren chrome desteği falan kalkıyor xpye öyle diyolar
çok karasiz kaldımacilen xpden kurtulmam lazım

sata3

sata3

Üye
    Konu Sahibi
ben pcyi aldığımda xp vardı

exp_l0it

exp_l0it

Üye
işlemci çift çekirdek arkadaşım -->ark.intel.comwindows 8 normal/pro/enterprise 32+64 bit tek paket uploadlıyo nete

sata3

sata3

Üye
    Konu Sahibi
çok sağol ne zaman biter

exp_l0it

exp_l0it

Üye
işlemcin bu

sata3

sata3

Üye
    Konu Sahibi
exp_l0it

exp_l0it

Üye
modeli ne anakartın?yüklenme ne zaman biter bilmiyorum.. bekliyorum senle sekronizson yapıyo nete

• Beğen
Tepkiler: mısto61

MaxipmaN

Üye
işlemci çift çekirdek arkadaşım -->ark.intel.comwindows 8 normal/pro/enterprise 32+64 bit tek paket uploadlıyo nete
çift çekirdek olduğunu söyledim önebelleği falan bilmiyor diye tahmin ettim direkt vermedim

exp_l0it

exp_l0it

Üye
32 bit win7 ultimate varsa onu kullan o zmnhız istiyorsan bazı şeylerden taviz vericeksin yapacak bişe yok bende sürekli klasik modda 7yeni bir bilgisayar alana kadar...

• Beğen
exp_l0it

exp_l0it

Üye
helal olsun ne diyelim ...

134ugurcan

134ugurcan

Üye
Win7 mi win8.1 mi hangisi şimdi ona göre format atcam :D

• Beğen