pentium dual core yani çift çekirdek orjinalse güncelleme yaparsan stabil oluyo bu durumu win8.1de görmeye devam ediyorum başka laptopta win7de güncellendikçe hızlandıbilmem intel e5700
yani w7mi yükliyimpentium dual core yani çift çekirdek orjinalse güncelleme yaparsan stabil oluyo bu durumu win8.1de görmeye devam ediyorum başka laptopta win7de güncellendikçe hızlandı
home premium bayar o bilgisayarı zaten ram yetmez basic iyidir ,32bit daha hafif diye biliyorum daha az sistem istiyor olması lazım bakmak lazım bi onaayrıca 2015ten itibaren chrome desteği falan kalkıyor xpye öyle diyolaryani w7mi yükliyim
çok karasiz kaldımacilen xpden kurtulmam lazımhome premium bayar o bilgisayarı zaten ram yetmez basic iyidir ,32bit daha hafif diye biliyorum daha az sistem istiyor olması lazım bakmak lazım bi onaayrıca 2015ten itibaren chrome desteği falan kalkıyor xpye öyle diyolar
sende önceden premium vardıysa basic dene bakalım rami açmak için efektleri azaltırsın performans ayarlarındançok karasiz kaldım
yaw kardeş benim anakartın w8 desteği yokki hakkını helal etişlemci çift çekirdek arkadaşım -->ark.intel.comwindows 8 normal/pro/enterprise 32+64 bit tek paket uploadlıyo nete
çift çekirdek olduğunu söyledim önebelleği falan bilmiyor diye tahmin ettim direkt vermedimişlemci çift çekirdek arkadaşım -->ark.intel.comwindows 8 normal/pro/enterprise 32+64 bit tek paket uploadlıyo nete
asus p5g41tml xmodeli ne anakartın?yüklenme ne zaman biter bilmiyorum.. bekliyorum senle sekronizson yapıyo nete
benimkinin seninkinden eski olması gerek. Gigabyte GA-8I945PLGE-RHbende sorunsuz taşıyor 8.1iasus p5g41tml x
her parçaya desteği yok
benimki 8.1e hiç destek vermiyorbenimkinin seninkinden eski olması gerek. Gigabyte GA-8I945PLGE-RHbende sorunsuz taşıyor 8.1i
mecburen seninde kafanı şişirdim hakkını helal etKonu Kilitlenebilir.32 bit win7 ultimate varsa onu kullan o zmn