Xp-win7 yardımcı olurmusunuz..?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tekin1991

tekin1991

Üye
    Konu Sahibi
Xp-win7 yardımcı olurmusunuz..?
ana kart :Asus P5KPL-AM SE
ram :1 GB DDR2 KINGSTON
ekran kartı :NVIDIA GeForce 8400 GS (512 MB)
harddisk :SAMSUNG 200 GB HD
işlemci :Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @2.00 GHz

ARKADAlar benim pc özellikleri bunlar. suan Xp kullanıyorum Acaba Win7 uyumlu mu benim pc özellikleri. win7 ye geçersem xp ile bi farkı varmıdır. sorun yaşarmıyım pc kasar mı..??

TŞKLER::::::::::

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
win7 ye gecebılırsın tabıkı sorun yaşamazsın.
Parcaların ınternet sıtesınden win7 uyumlu drıverları kurdugun surece sorun olmaz..

Ama ufak bı ayrıntı vereyım. 1 gb ram bıraz az gelır... Win7 calısır tabıkı cok yuksek performans alamazsın win7 bos halde enaz 600 mb felan ram kullanır.

Imkanın varsa kasadakı 1gb ramin aynısından alıp uygun ram slotuna takıp dualchannel 2 gb ram yaparsan super olur...

tekin1991

tekin1991

Üye
    Konu Sahibi
win7 ye gecebılırsın tabıkı sorun yaşamazsın.
Parcaların ınternet sıtesınden win7 uyumlu drıverları kurdugun surece sorun olmaz..

Ama ufak bı ayrıntı vereyım. 1 gb ram bıraz az gelır... Win7 calısır tabıkı cok yuksek performans alamazsın win7 bos halde enaz 600 mb felan ram kullanır.

Imkanın varsa kasadakı 1gb ramin aynısından alıp uygun ram slotuna takıp dualchannel 2 gb ram yaparsan super olur...

yardım için tşkler kardes. ama 1-Gb ile 2-GB arasında fazla fiyat farkı yok 2 GB alsam daha mantıklı olur. bide parçaları internet sitesinden yukle derken ne mesela ne yapmam lazım. kendi programlarım var xp de de win 7 de calısıyor. sorun olur mu??

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
keyfıne kalmıs kardeş.
Aynı ram in 2gb lıgınıda alsan olur..
Programlar calısır tabıkı..
Ama xp ve wın7 cok farklı.
Anakart, ekran kartı. Felan bunların drıverlerını markalarının sıtesınden. Elındekı modele gore win7 driverını kurman lazım....

tekin1991

tekin1991

Üye
    Konu Sahibi
kendi driverleri dışında başka program vs yuklersem diyorum sorun olur mu yani

coolasker54

coolasker54

Üye
Kardeşim sen yükle 7 yi sonra güncellemelerini yap. ve ekran kartı ses sürücüsü gibi aygıtların güncellemelerini yap (yüklenir bir çoğu otomatik ama güncelle).

Özelliklerin fena değil. 7 yi rahat kullanırsın ben daha düşük özelliklerde kullandım bi ara.

Hadi kolay gelsin...

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
kendi driverleri dışında başka program vs yuklersem diyorum sorun olur mu yani

yok kardes hıc bır sorun olmaz..
Bu halıyle win7 kurabılırsın..
Xp den daha hızlı calısır..
Ram de eklersen gayet guzel olur...

futbol123

futbol123

Üye
driver sorunu yaşamassın.Ancak rami en az 2gb yapman lazımki win7 yi sorunsuz kullan

tekin1991

tekin1991

Üye
    Konu Sahibi
tamam arkadaşlar hepinize tsk ederim. Sagolun hallettim:) eyvallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...