Xiaomi VR Toy Edition sanal gerçeklik gözlüğü tanıtıldı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Xiaomi VR Toy Edition sanal gerçeklik gözlüğü tanıtıldı
Xiaomi VR Toy Edition , Google Cardboard'dan daha sağlam geliyor



Teknoloji dünyası bir çok farklı alanda firmaların çarpıştığı büyük bir dünya olurken, özellikle de akıllı telefon ve tabletlere yönelik haberleri sizlere sunmaktayız. Mobil platformun son dönemde yöneldiği bir segmentte ve giyilebilir cihazlar ve akıllı saatlerin arkasından şu sıralar sanal gerçeklik gözlükleri yükselişini sürdürüyor.



Bu alanda cihaz sunan firmalardan birisi de Xiaomi ve Çinli teknoloji devi Xiaomi VR Toy Edition adındaki yeni sanal gerçeklik gözlüğünü duyurdu. Bu sanal gerçeklik gözlüğü Google'ın kartondan oluşturulan Google Cardboard'a benzer olsa da daha dayanıklı malzeme ile farklılığını gösteriyor.

Şu anda piyasa da akıllı telefon modelleri ile birlikte kullanılabilen sanal gerçeklik gözlükleri olduğu gibi ayrıca HTC Vive, Oculus Rift gibi akıllı telefona ihtiyaç duymayan ve tüm donanım özelliklerini içinde barındıran sanal gerçeklik gözlükleri de bulunmakta.



Xiaomi VR Toy Edition, siyah rengi yanı sıra oldukça eğlenceli renkli tasarımlara sahip olacak ve bu hali ile de özellikle genç kesimde yer alan teknoloji tutkunlarına hitap ediyor. Bu yeni cihaz 4.7" ve 5.7" ekrana sahip akıllı telefon modelleri ile kullanılabilecek.

Henüz Xiaomi'nin bu yeni sanal gerçeklik gözlüğü pazara sunulmuş değil ve şu sıralar Çin'de testlerinin devam ettiği bilgisi de geldi.

Xiaomi VR Toy Edition sanal gerçeklik gözlüğü tanıtıldı
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Desene Gerek Varmıymış Acaba Sonuçta Telefon Fİlan Değilki Elinde Gezesin Yakında Bunları Takıp Gezerlerse Şaşırmam
 
ysn97

ysn97

Üye
Uygun fiyatlı kaliteli bir gözlük. Tavsiyemdir.
 

Kerim157

Üye
Samsung'un Gear Vr daha iyi bence.
 


Üst Alt