Xiaomi Redmi Note 2’den yeni rekor geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Xiaomi Redmi Note 2’den yeni rekor geldi
Gözümüz yollarda kaldı xiaomi kopta gel artık :eller:

Xiaomi’nin yeni giriş seviyesi phablet modeli büyük ilgi görüyor..


Çin’in son dönemde yükselen en önemli akıllı telefon üreticilerinden bir tanesi olan Xiaomi, sunduğu her model ile büyük ilgi görürken, geçtiğimiz sene satış rakamları ile firmanın yüzünü oldukça güldüren phablet modeli Xiaomi Redmi Note’un halefi modeli Xiaomi Redmi Note 2’yi kısa süre önce pazara sunmuştu.



Xiaomi Redmi Note 2 akıllı telefon satışa sunulduğu anda kapış kapış giderken, yaklaşık bir ay önce cihazın ilk satışa sunulduğu andan itibaren 12 saat içerisinde 800.000 adet Xiaomi Redmi Note 2 modelinin satıldığı bilgisi gelmişti.

Şimdi de gelen yeni bilgilere göre bu akıllı telefon 5 Eylül tarihi itibari ile de 1.5 milyon satış rakamını geçmiş durumda. Bu rakam firmanın şimdiye kadar ki en başarılı satış rakamı olurken, uzmanlara göre 2015 bitmeden 10 milyon satış rakamını geçebilir.

Akıllı telefonunun fiyatına bakacak olursak eğer, 16GB model 125$ ve 32GB model de 156$ fiyat etiketi ile satın alınabiliyor.

Xiaomi Redmi Note 2 akıllı telefon 5.5″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel Full HD ekrana sahip. MediaTek’in Helio X10 sekiz çekirdekli 64-bit işlemcili yonga setinden güç alan akıllı telefon 2GB sistem belleği içeriyor.

Akıllı telefonun arka yüzünde 13MP ve ön yüzünde de 5MP kamera yer alırken, Google Android 5.1 Lollipop mobil işletim sistemi üzerinde çalışan akıllının bataryası da 3.060mAh olarak belirlenmiş.


http://www.maxicep.com/cep-telefonlari/xiaomi-redmi-note-2den-yeni-rekor-geldi-h205878.html
 


Rygebin

Rygebin

Üye
Gelsin bekleyorum valla özellikler yakıyor, cepte yakmazssa iyi olacak :ehe :ehe (ama yakar :ehe)
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
yeumyang

yeumyang

Moderator
  • Beğen
Tepkiler: kaankulahli
Sarangni

Sarangni

Üye
Hindistan gitmek gibi bir ihtimalimiz var. Gidersem gelirken Xioami alacağım. Adamlar yapıyor
 


Üst Alt