Haber Xiaomi MI5 ve MI5 Plus Özellikleri | Snapdragon 820 | QHD Ekran | 4GB RAM | Adreno 530 |

Sponsorlu Bağlantılar

Luck Star

Luck Star

Üye
Valla ben razıyım sen razisin da diğer kullanıcılar da 2k olsun bu olsun şu olsun diyip alabiliyor. G3 teki işlemci ısınan işlemci. Buna rağmen ekran süresi fena değil. 3600 mah ile güzel işler çıkartır. Hele 1080p olsa off :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Bir elime Note 4 ötekine Note 3 almadıkça 2K gereksinimi duymuyorum.

Luck Star

Luck Star

Üye
2k ekran farkı yok gibi bir şey zaten. Hele amoledde pixeller yuvarlak olduğundan dolayı hiç anlayamazsın. Ancak note2 deki durum ortada. 720p kurtarmıyor.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
720P olması görüntü açısından kötü fakat pil kullanımını ciddi manada efsane yapıyor. Birde detayını bilmediğim pentail (yazılısı boyleyse) pixel dizilimi varmış. Ondan kurtarıyor şu saatten sonra full hd'nin altında çıkmasın bir zahmet. Snapdragon 820'li bir cihazdan 720p ekran beklemek en mantıksız istektir benim için.

Luck Star

Luck Star

Üye
720P olması görüntü açısından kötü fakat pil kullanımını ciddi manada efsane yapıyor. Birde detayını bilmediğim pentail (yazılısı boyleyse) pixel dizilimi varmış. Ondan kurtarıyor şu saatten sonra fu ll hd'nin altında çıkmasın bir zahmet. Snapdragon 820'li bir cihazdan 720p ekran beklemek en mantıksız istektir benim için.
O dediğin yapı sadece note 2 de var. Pixelleri sanki daha sıkıymis gibi gösteriyor ama nafile. Ekran aşırı büyük ve 720p gerçekten yetmiyor. 1080p yeterli ama dediğim gibi amoledde yeterli. Lcd de çok çabuk aradaki fark farkediliyor.

Polymath

Polymath

Üye
Seni engelledim ama tapatalktan yine de mesajın çıkıyor. Bak kardeşim anlaşalim. Allaha yakın bana uzak ol.
Sen engelledin ya dunyada yasamak bana haram..

Neyse bende katılıyorum. Full hd yeterdi bencede. Oyuzden xperia z serisinin sarji iyi gidiyor. Full hdde gozleriniz mikroskopik değilse piksel sayamazsiniz arkadaşlar.. O yorumlari aldirmayiniz

Luck Star

Luck Star

Üye
Ben sana diyorum ki benim yorumlarıma alıntı yapma. Yapıyorsan da normal cevap vereceksin. Sürekli saldırma anlayışı içindesin.

Xperia z serisinin ekran boyutları 5-5.1-5.2'' tabiki bu ekran boyutlarında Full HD ideal. Ancak 5.5 heleki 5.7'' lcd ekranda pixeller sayılıyor. Aradaki farkı görememek senin sorunun. Kaliteli ekrana baksan belki farkı anlarsın.

Luck Star

Luck Star

Üye
Lcd yazıyorum dikkat edin amoled demiyorum. Amoled pixel yapısı ve dizilişi çok farklı.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
5.5 ekranda fu ll HD kullanırsan pixel leri görebilirsin. Bu nasıl bi sorun olur sana göre bilmem ama kimse böyle istemiyor artık. Şarj için ise powebanklar artık küçük hafif ve tasarım açısından çok güzel. Özellikle xiaomi powebanklar çok iyi. Ayrıca şu cihazda 3000 mah olsa bile çok rahat 5 saat ekran süresi ali ki o da günlük kullanımda 1 günü rahat çıkartır gibime geliyor.
Pc lerse bile full hd yeter 5.5 ince nasil yetmesin Allah aşkına

Luck Star

Luck Star

Üye
Pc lerse bile fu ll hd yeter 5.5 ince nasil yetmesin Allah aşkına

Pc'ye en az 30cm üzeri bir mesafeden bakıyorsun. Telefon ile kıyaslamak doğru değil. Bir mağazaya gidip bakın zor bir şey değil. 6.0" full hd 6.0" 720p ekranlara bakın. Bir de 5.7" 2k ekrana bakın. tamam 2k belki o kadar gerekli değil ama yapmışken 2k olsun ne zararı var.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Pc'ye en az 30cm üzeri bir mesafeden bakıyorsun. Telefon ile kıyaslamak doğru değil. Bir mağazaya gidip bakın zor bir şey değil. 6.0" fu ll hd 6.0" 720p ekranlara bakın. Bir de 5.7" 2k ekrana bakın. tamam 2k belki o kadar gerekli değil ama yapmışken 2k olsun ne zararı var.
Pile işlemciye zarari var

Luck Star

Luck Star

Üye
Pile zararı var tamamda bunu kapatmak zor değil. Adamlar 3600mAh pil koyduğunda farkı anlayamazsın bile ki o ekranın tadını aldıktan sonra pil vız gelir. İşlemciye her hangi bir zararı yok.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Pile zararı var tamamda bunu kapatmak zor değil. Adamlar 3600mAh pil koyduğunda farkı anlayamazsın bile ki o ekranın tadını aldıktan sonra pil vız gelir. İşlemciye her hangi bir zararı yok.
Tamam kardesim.

Enes

Enes

Üye
gereksiz

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu

Emre

Üye
CES 2016 veya MWC 2016 kapsamında resmi olarak tanıtılacağı tahmin ediliyor.

byAndroid

byAndroid

Üye
Sanki hepiniz burda full parlaklıkta telefon kullanıp 2k yı ovuyorsunuz bişey demiyorum size. Gelmişsiniz birde pil süresinden bahsediyorsunuz
Ekranın hakkını vermek istiyorsan full parlaklıkta kullanacaksın varmı böyle babayiğit

Luck Star

Luck Star

Üye
Sanki hepiniz burda fu ll parlaklıkta telefon kullanıp 2k yı ovuyorsunuz bişey demiyorum size. Gelmişsiniz birde pil süresinden bahsediyorsunuz
Ekranın hakkını vermek istiyorsan fu ll parlaklıkta kullanacaksın varmı böyle babayiğit

Ben full parlaklıkta kullanıyorum sorun yok. Sen full parlaklıkta 5.7" 720p ekrana bakınca ne zevk alacaksın bana söyler misin ? Şekillerin köşeleri pixel pixel vs. bumudur kalite. Valla şarj falan sorun değil artık gayet yeterli gidiyor. 2k'dan aşağısı alınmaz bu saatten sonra.

byAndroid

byAndroid

Üye
5:30 saat ekran süresini full parlaklıkta aldın zatennn...

Polymath

Polymath

Üye
Sanki hepiniz burda fu ll parlaklıkta telefon kullanıp 2k yı ovuyorsunuz bişey demiyorum size. Gelmişsiniz birde pil süresinden bahsediyorsunuz
Ekranın hakkını vermek istiyorsan fu ll parlaklıkta kullanacaksın varmı böyle babayiğit
Huawei g7de full parlaklıkta yaparim kardesim:)) telefonumun pil performansina hayranım.. Arkadasta g3 var. Yan yana getirdik. Tabiki g3ten kaliteli değil ama ekran farkini cok anliyormusun dedim hayir dedi. Hatya g3 un isinmasi sarjindan hic memnun deği. Ayrıca huawei g7nin g3un kamerasini tokatladigini kendi gordu..

Diyeceğim 720p ekranda piksel saymiyorum. Ama full hd de yeterli olduğunu dusunuyorum her zaman. Xperia serisininde bu yüzden sarji iyi gidiyor. Almis 2bin e teli parlaklik kisikta. 2k nin keyfine diyecek yok diyorlar. Allahim allahim

Üst Alt