O dediğin yapı sadece note 2 de var. Pixelleri sanki daha sıkıymis gibi gösteriyor ama nafile. Ekran aşırı büyük ve 720p gerçekten yetmiyor. 1080p yeterli ama dediğim gibi amoledde yeterli. Lcd de çok çabuk aradaki fark farkediliyor.720P olması görüntü açısından kötü fakat pil kullanımını ciddi manada efsane yapıyor. Birde detayını bilmediğim pentail (yazılısı boyleyse) pixel dizilimi varmış. Ondan kurtarıyor şu saatten sonra fu ll hd'nin altında çıkmasın bir zahmet. Snapdragon 820'li bir cihazdan 720p ekran beklemek en mantıksız istektir benim için.
Sen engelledin ya dunyada yasamak bana haram..Seni engelledim ama tapatalktan yine de mesajın çıkıyor. Bak kardeşim anlaşalim. Allaha yakın bana uzak ol.
Pc lerse bile full hd yeter 5.5 ince nasil yetmesin Allah aşkına5.5 ekranda fu ll HD kullanırsan pixel leri görebilirsin. Bu nasıl bi sorun olur sana göre bilmem ama kimse böyle istemiyor artık. Şarj için ise powebanklar artık küçük hafif ve tasarım açısından çok güzel. Özellikle xiaomi powebanklar çok iyi. Ayrıca şu cihazda 3000 mah olsa bile çok rahat 5 saat ekran süresi ali ki o da günlük kullanımda 1 günü rahat çıkartır gibime geliyor.
Pc lerse bile fu ll hd yeter 5.5 ince nasil yetmesin Allah aşkına
Pile işlemciye zarari varPc'ye en az 30cm üzeri bir mesafeden bakıyorsun. Telefon ile kıyaslamak doğru değil. Bir mağazaya gidip bakın zor bir şey değil. 6.0" fu ll hd 6.0" 720p ekranlara bakın. Bir de 5.7" 2k ekrana bakın. tamam 2k belki o kadar gerekli değil ama yapmışken 2k olsun ne zararı var.
Tamam kardesim.Pile zararı var tamamda bunu kapatmak zor değil. Adamlar 3600mAh pil koyduğunda farkı anlayamazsın bile ki o ekranın tadını aldıktan sonra pil vız gelir. İşlemciye her hangi bir zararı yok.
Sanki hepiniz burda fu ll parlaklıkta telefon kullanıp 2k yı ovuyorsunuz bişey demiyorum size. Gelmişsiniz birde pil süresinden bahsediyorsunuz
Ekranın hakkını vermek istiyorsan fu ll parlaklıkta kullanacaksın varmı böyle babayiğit
Huawei g7de full parlaklıkta yaparim kardesimSanki hepiniz burda fu ll parlaklıkta telefon kullanıp 2k yı ovuyorsunuz bişey demiyorum size. Gelmişsiniz birde pil süresinden bahsediyorsunuz
Ekranın hakkını vermek istiyorsan fu ll parlaklıkta kullanacaksın varmı böyle babayiğit
) telefonumun pil performansina hayranım.. Arkadasta g3 var. Yan yana getirdik. Tabiki g3ten kaliteli değil ama ekran farkini cok anliyormusun dedim hayir dedi. Hatya g3 un isinmasi sarjindan hic memnun deği. Ayrıca huawei g7nin g3un kamerasini tokatladigini kendi gordu..5:30 saat ekran süresini fu ll parlaklıkta aldın zatennn...