Haber Xiaomi MI5 ve MI5 Plus Özellikleri | Snapdragon 820 | QHD Ekran | 4GB RAM | Adreno 530 |

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Xiaomi MI5 ve MI5 Plus Özellikleri | Snapdragon 820 | QHD Ekran | 4GB RAM | Adreno 530 |
Xiaomi firmasının yeni cihazının özellikleri kesinleşmeye başladı!

MI5'te SNAPDRAGON 820 işlemcisi olacak!
5.5 QHD çözünürlüklü ekran
64Gb hafızalı modelde 4Gb Ram
16GB hafızalı modelde 3Gb Ram
16Mp 4K video destekli kamera
4x 2.2Ghz ve 4x 1.8Ghz
3000mAh batarya
6.1mm metal kasa ve
Adreno 530 grafik işlemcisi ile gelecek!

Mi 5 Plus'ta ise:

6 inch Quad HD ekran
4GB RAM
64GB depolama
20M kamera ve parmak izi tarayıcısının olacağı söyleniyor.

Fiyat

370 dolar civarında satılacağı soyleniyor.
1200TL ile1500TL arasında değişmesi muhtemel. Hafıza seçeneği ve ram miktarı fazla olan modellerde fiyat farkı umarım fazla olmaz.

Son düzenleme:

Luck Star

Luck Star

Üye
Sadece 820 mi başka bilgi yok mu yani? :D bari 14nm FinFet transistörlerden yapıldığını yazaydın :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Siz belirttiniz işte benim bulduğum kaynakta sadece bu yazıyordu.

Luck Star

Luck Star

Üye
5.5" 2k çözünürlüklü ekran, 4Gb Ram, 16Mp 4K kamera, 4x 2.2Ghz 4x 1.8Ghz ve Adreno 530 ile gelecek.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
LimePie

LimePie

Üye
bilgisayarımı 5 e katlar bu telefon bu nedir ya yakında telefonlarada küçük fanlar gelir :D

Karavelaa

Üye
PC yi satsam para yetermi bine ya :):):):)

İbrahimakinci

İbrahimakinci

Üye
5.5" 2k buna hiçbir pil dayanmaz. 3600 mah bile olsa normal kullanımla günü tamamlaması çok zor olur maalesef. Bana göre 2k çok gereksiz ve kullanıcılardan birçoğu mutlaka "full hd olsaydı da pili gün içinde şarja takmasaydım" diyecekler.

Luck Star

Luck Star

Üye
5.5 ekranda full HD kullanırsan pixel leri görebilirsin. Bu nasıl bi sorun olur sana göre bilmem ama kimse böyle istemiyor artık. Şarj için ise powebanklar artık küçük hafif ve tasarım açısından çok güzel. Özellikle xiaomi powebanklar çok iyi. Ayrıca şu cihazda 3000 mah olsa bile çok rahat 5 saat ekran süresi ali ki o da günlük kullanımda 1 günü rahat çıkartır gibime geliyor.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Note 3 5.7 inç full hd pixelleri sayamıyorum :D

0MG90

0MG90

Üye
2016'da çıkar o zaman
S820 daha hazır değil

İbrahimakinci

İbrahimakinci

Üye
1-Oppo incelemesi ve full hd ile 2k farkını çıplak gözle göremediklerini söylüyor adamlar.

2- Lg g3 kullanıcı yorumlarını okudum az önce ve ( 5.5 inç 2k ) 4 saat ekran süresini 3g yi açmazsan alabilirsin diyorlar ve sabah 07 den gece 24.00 e kadar çıkarsın diyenler almasın diyorlar.
3-Ben şahsen sıfır telwfon alıp bir de diğer yan cebimde bir cihaz daha taşımayı kabullenemem . Bu tercih meselesi ama eminim bu genel kanaattir, yani bugün akıllı tel. Kullanıcılarının yüzde kaçı extra pil vs. taşıyor mesela...

Luck Star

Luck Star

Üye
1-Oppo incelemesi ve fu ll hd ile 2k farkını çıplak gözle göremediklerini söylüyor adamlar.

2- Lg g3 kullanıcı yorumlarını okudum az önce ve ( 5.5 inç 2k ) 4 saat ekran süresini 3g yi açmazsan alabilirsin diyorlar ve sabah 07 den gece 24.00 e kadar çıkarsın diyenler almasın diyorlar.
3-Ben şahsen sıfır telwfon alıp bir de diğer yan cebimde bir cihaz daha taşımayı kabullenemem . Bu tercih meselesi ama eminim bu genel kanaattir, yani bugün akıllı tel. Kullanıcılarının yüzde kaçı extra pil vs. taşıyor mesela...
Bak g2 ve g3 var ekran farkını anlaman imkansız. Sadece aşırı kaliteli video ve resimlerde gerçekten ince ayrıntılar bile belli oluyor 2k da.

Ekran süresine gelecek olursak gerçek kullanan biri olarak söylüyorum. 3g siz lg g2 yani 1080p ile 6 saat 30dk veriyor. G3 ise 5 saat veriyor.

3g açtığında 4 saat 30dk ile 5 saat aradı.
G3 te ise deneyemedim çünkü o hattimda data yok :D

Polymath

Polymath

Üye
  • Beğen
Tepkiler: byAndroid
Luck Star

Luck Star

Üye
Senin gözünde büyüteç mi var luckk.. Piksel canavari. Bu pikselleri 720p 5.5inc ekranda bile göremiyorum.. Benim gözler mi sorunlu acep
Seni engelledim ama tapatalktan yine de mesajın çıkıyor. Bak kardeşim anlaşalim. Allaha yakın bana uzak ol.

İbrahimakinci

İbrahimakinci

Üye
(Phonearena.com) 3600 mah la geliyor diyor. Sanırım sen haklısın bence de normal bir kullanımla günü kapatabilir. İşlemcinin donanımın uyumunu bekleyip görmeli. Ama yoğun kullanan biri benim gibi full hd ye razıydım diyebilir.

Üst Alt