Tavsiye Xiaomi mi5 mi, Galaxy s6 mı?

Sponsorlu Bağlantılar

kuvvetrapper

Üye
    Konu Sahibi
Xiaomi mi5 mi, Galaxy s6 mı?
İkisi arasında kaldım. Hangisini almalıyım?

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
donanım(performan) olarak mi5
şekil ve dayanıklılık olarak s6 bence daha iyi

turkishield

turkishield

Üye
kardeş s6 ve edge nin 2550 ve 2600 mah bataryaları var ve ekran 1440*xxxx yani şarjı eriyor resmen haberin olsun. sabah 9da çekiyorum fişten 4 gibi eve gelince şarj yüzde 40 civarlarında oluyor. haliyle geceyi çıkarsın diye bir daha şarja takıyorum her gün.

furyzer0

furyzer0

Üye
Önceden mi5 derdim ama şimdi s6 derim ikisi arasından. Ama madem mi5 alabiliyorsunuz o zaman ben olsam kesinlike oneplus3 alırdım.
kardeş s6 ve edge nin 2550 ve 2600 mah bataryaları var ve ekran 1440*xxxx yani şarjı eriyor resmen haberin olsun. sabah 9da çekiyorum fişten 4 gibi eve gelince şarj yüzde 40 civarlarında oluyor. haliyle geceyi çıkarsın diye bir daha şarja takıyorum her gün.
Ne kadar kullanıyorsunuz saat 4 e kadar. Yani kaç saat ekran açık kalıyor aşağı yukarı?

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Yani Samsungla Diğer Cihazi Kıyaslaman Tuhaf.Aynı Hızlara Çıkan Bir Tofaşmı Alırsın Yada BilindikBir Markamı? Yarın Öbürbün USB Soketin BOzulursa Samsung Bedava Yapar Ama Diğeri ÜCret Çıkartır Uğraştırır

0MG90

0MG90

Üye
Mi5 o fiyata varken diğerlerine bakmam bile.
Ama Mi5S'i bekle bence.

furyzer0

furyzer0

Üye
Yani Samsungla Diğer Cihazi Kıyaslaman Tuhaf.Aynı Hızlara Çıkan Bir Tofaşmı Alırsın Yada BilindikBir Markamı? Yarın Öbürbün USB Soketin BOzulursa Samsung Bedava Yapar Ama Diğeri ÜCret Çıkartır Uğraştırır
Bir firmanın Türkiye'de bilinmemesi bilinmedik olduğunu göstermez. Dünyada en çok pazar payına sahip 3. Android Marka xiaomi. Htc sony lg bunun yarısı kadar pazar payına sahip değil.

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]

byAndroid

byAndroid

Üye
Bu iki cihaz arasında ben bile arafta kalırım. Ama mi 5 in sadece siyah rengi alınır belki bide gold. Beyaz çok iğrenç duruyor. Ayrıca mi 5 in yazılım desteği daha iyi. Ben o fiyat bandında telefon alacak olsaydım kesinlikle mi 5s ı beklerdim (kamera yönünden çok iddialı,çekilen örnekler çok güzeldi) fiyatı da ucuz zaten 1500 - 1800 bandında gelecektir yakında.

man20

man20

Üye
Mi5 kesinlikle. Ama diğer arkadaşlara katılıyorum Mİ5S'i bekle ve onu al.

Polymath

Polymath

Üye
3. Sirada huawei var:) s6 sarjindan dolayı önermiyorum. Mi5 nasil telefon bir fikrim yok. Kagit uzerinde guzel. Bütçe ne kadar?