EpigeX
Üye
Xiaomi Poco x3 Pro'ya Kernelsu nasıl yüklenir?
Magiski kaldırıp YA DA KALDIRMADAN kernelsu uyumlu bir kernel SEÇİP, kernelsu uygulamasını yüklemem gerekiyor.
Aynı modülleri ''kernelsu'' içinde bulabiliyor muyuz? Aynı modüller birbiriyle uyumlu çalışıyor mu?
Fakat aklımda bazı sorular var.
Bu işlerle çok ilgilenemediğimden bilemiyorum.
+ Kernelsu yükleyeceğim vakit sistemden herhangi birşey siliniyor mu?
+ Twrp olmadan ''Fastboot'' ile kernelsu'' Poco X3 Pro ile uyumlu kernel seçerek yüklenir mi? (BU BANA BİRAZ DAHA KOLAY GELİYOR)
+ Neden herkes TWRP kullanıyor? Bir de TWRP'nin silindiği gibi şeyler okumuştum.
+ Swift Backup'ı satın aldım. Tek seferde bütün verileri ve ayrıca da uygulamaları sadece almak üzere yedekler aldım.
Kernelsu'dan ya da github sayfasından ''Poco X3 Pro'' telefonuma uygun olan kernelin hangisi olduğunu anlamadım.
Bunu nasıl tespit edeceğim?
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miu Global 13.05 (SJUIDXM) - Android Sürümü (12 SKQ1.211006.001)
Telefon Modeli - Xiaomi Poco x3 Pro 128 GB
Bootloader Kilidi - Açık
Aynı modülleri ''kernelsu'' içinde bulabiliyor muyuz? Aynı modüller birbiriyle uyumlu çalışıyor mu?
Fakat aklımda bazı sorular var.
Bu işlerle çok ilgilenemediğimden bilemiyorum.
+ Kernelsu yükleyeceğim vakit sistemden herhangi birşey siliniyor mu?
+ Twrp olmadan ''Fastboot'' ile kernelsu'' Poco X3 Pro ile uyumlu kernel seçerek yüklenir mi? (BU BANA BİRAZ DAHA KOLAY GELİYOR)
+ Neden herkes TWRP kullanıyor? Bir de TWRP'nin silindiği gibi şeyler okumuştum.
+ Swift Backup'ı satın aldım. Tek seferde bütün verileri ve ayrıca da uygulamaları sadece almak üzere yedekler aldım.
Kernelsu'dan ya da github sayfasından ''Poco X3 Pro'' telefonuma uygun olan kernelin hangisi olduğunu anlamadım.
Bunu nasıl tespit edeceğim?
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miu Global 13.05 (SJUIDXM) - Android Sürümü (12 SKQ1.211006.001)
Telefon Modeli - Xiaomi Poco x3 Pro 128 GB
Bootloader Kilidi - Açık