Haber Xiaomi Mi Band unoffical Uygulaması geliyor.

Sponsorlu Bağlantılar

mesutcinik

mesutcinik

Üye
Birde ek olarak; mağaza da "mi band" diye aratınca runtastic uygulaması çıkıyor aralarında bir bağlantı var mı ki acaba?

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Evet alarmı Androidde de iyi değil zaten. En azından beni uyandıracak kadar :)
Hocam şu haberini yaptığım uygulamayı da bi denesen ya bi zahmet :)
Bide 69 tl ye satılıyor sanalpazar.com da almaya değer mi sizce? Bu özelliklere bu fiyat.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Alarmının zayıf olması cihaza özgü değil mi?
Bilekliğe özgü. Normal arama filan gelince rahat hissediliyor. Kısa çalıyor hepsinde de. Kolumu hareket edince duruyor galiba, çünkü hiç uyandıramadı :ehe
Hocam şu haberini yaptığım uygulamayı da bi denesen ya bi zahmet :)
Bide 69 tl ye satılıyor sanalpazar.com da almaya değer mi sizce? Bu özelliklere bu fiyat.
Onda da eksik çok görünüyor.

Yapabildikleri oldukça fazla. Hafif uyku, derin uyku gösterimi filan çoğu şeyi var. Bende ordan aldım bir heves şimdi kullanmıyorum :) Bildirimlerde titremesini de istedim ama ne olduysa yapamadım zaten kendi uygulamasında yok.

mesutcinik

mesutcinik

Üye
Benim özellikleri bakımından bayağı hoşuma gitti açıkçası cihaz. Ama bazı özelliklerinin bizim cihazlarımızda kullanılamıyor olması iyi değil tabiki. Yurtdışından istesem mi diye acayip ikilemdeyim :)

kesasd

kesasd

Üye
Bunun için gerekli ön araştırmayı yapıp detaylı bir uygulama geliştirebilirim. Tabii istenen ve verilen izinler neticesinde. Ben de kullanmayı düşünüyorum açıkçası. Fırsat bulursam eğer iş-güçten.

mesutcinik

mesutcinik

Üye
Bunun için gerekli ön araştırmayı yapıp detaylı bir uygulama geliştirebilirim. Tabii istenen ve verilen izinler neticesinde. Ben de kullanmayı düşünüyorum açıkçası. Fırsat bulursam eğer iş-güçten.
Araştırdım da bayağı güzel bi alet açıkçası, iyi bir uygulamaya hayır demeyiz :)

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi

Hocam aslında maxicep uygulamasına da bi el atsan süper olur :) :)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: kesasd ve emz

yasiiin97

Üye

Çok iyi olur böyle bir uygulama aslında. Bende sipariş verdim 1-2 gün içerisinde gelir.

laplace06

laplace06

Üye

Hocam elin değmişken xiaomi yi kamera içinde bir uygulama geliştirirsen on numara olur

mesutcinik

mesutcinik

Üye

kesasd

kesasd

Üye
Hocam elin değmişken xiaomi yi kamera içinde bir uygulama geliştirirsen on numara olur

Tam olarak istediğinizi anlayamadım kusura bakmayım :(

Acaba bu uyumlu değil ama developer geliştirebilir uygulamayı anlamına mı geliyor. Yani resmi olmasada destekliyoruz Windows Phone'u demek mi? Bunu öğrenmek lazım ürünü boşa almayalım :)

Son düzenleme:
mesutcinik

mesutcinik

Üye
Tam olarak istediğinizi anlayamadım kusura bakmayım :(

Acaba bu uyumlu değil ama developer geliştirebilir uygulamayı. Yani resmi olmasada destekliyoruz Windows Phone'u demek mi? Bunu öğrenmek lazım ürünü boşa almayalım :)
Bununla alakalı uygulamalar mevcut zaten ve bir tanede beta var bence geliştirilebilir yani uygulama. Onlar uygulama geliştirmeye üşeniyorlar sanırım o yüzden böyle kaçamak cevap verdiler :)
Bende almayı düşünüyorum bakalım.

Üst Alt