Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberXiaomi Mi Band unoffical Uygulaması geliyor.
Sponsorlu Bağlantılar
mesutcinik
Üye
Birde ek olarak; mağaza da "mi band" diye aratınca runtastic uygulaması çıkıyor aralarında bir bağlantı var mı ki acaba?
Hocam şu haberini yaptığım uygulamayı da bi denesen ya bi zahmet
Bide 69 tl ye satılıyor sanalpazar.com da almaya değer mi sizce? Bu özelliklere bu fiyat.
Hocam şu haberini yaptığım uygulamayı da bi denesen ya bi zahmet
Bide 69 tl ye satılıyor sanalpazar.com da almaya değer mi sizce? Bu özelliklere bu fiyat.
Yapabildikleri oldukça fazla. Hafif uyku, derin uyku gösterimi filan çoğu şeyi var. Bende ordan aldım bir heves şimdi kullanmıyorum Bildirimlerde titremesini de istedim ama ne olduysa yapamadım zaten kendi uygulamasında yok.
mesutcinik
Üye
Benim özellikleri bakımından bayağı hoşuma gitti açıkçası cihaz. Ama bazı özelliklerinin bizim cihazlarımızda kullanılamıyor olması iyi değil tabiki. Yurtdışından istesem mi diye acayip ikilemdeyim
kesasd
Üye
Bunun için gerekli ön araştırmayı yapıp detaylı bir uygulama geliştirebilirim. Tabii istenen ve verilen izinler neticesinde. Ben de kullanmayı düşünüyorum açıkçası. Fırsat bulursam eğer iş-güçten.
Bunun için gerekli ön araştırmayı yapıp detaylı bir uygulama geliştirebilirim. Tabii istenen ve verilen izinler neticesinde. Ben de kullanmayı düşünüyorum açıkçası. Fırsat bulursam eğer iş-güçten.
Tam olarak istediğinizi anlayamadım kusura bakmayım
Acaba bu uyumlu değil ama developer geliştirebilir uygulamayı anlamına mı geliyor. Yani resmi olmasada destekliyoruz Windows Phone'u demek mi? Bunu öğrenmek lazım ürünü boşa almayalım
Tam olarak istediğinizi anlayamadım kusura bakmayım
Acaba bu uyumlu değil ama developer geliştirebilir uygulamayı. Yani resmi olmasada destekliyoruz Windows Phone'u demek mi? Bunu öğrenmek lazım ürünü boşa almayalım
Bununla alakalı uygulamalar mevcut zaten ve bir tanede beta var bence geliştirilebilir yani uygulama. Onlar uygulama geliştirmeye üşeniyorlar sanırım o yüzden böyle kaçamak cevap verdiler
Bende almayı düşünüyorum bakalım.