Xiaomi Mi 6 akıllı telefonun versiyonları ve teknik özellikler hakkında bilgiler geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Xiaomi Mi 6 akıllı telefonun versiyonları ve teknik özellikler hakkında bilgiler geldi
Geçtiğimiz sene sonunda bir çok yeni akıllı telefon modeli duyurusu gerçekleştiren Xiaomi, bu sene ise CES 2017'de sahne aldı ancak yeni cihaz yerine Xiaomi Mi Mix modelinin yeni beyaz rengini ve Mi Note 2 phablet modelinin de yeni pembe, mor ve yeşil renklerini gün yüzüne çıkardı. Ayrıca firma farklı cihazlarını da duyurdu.



Xiaomi'nin yakın zamanda duyuracağı en önemli akıllı telefon ise Xaomi Mi 6 adındaki firmanın yeni amiral gemisi olacak. Bu akıllı telefonun Şubat sonunda düzenlenecek olan MWC 2017, Mobil Dünya Kongresi'nde resmi olarak duyurulması bekleniyor.

Xiaomi Mi 6 akıllı telefon hakkında iddialara bakacak olursak eğer, yeni cihaz düz ve iki yanı kavisli ekran olmak üzere iki farklı versiyon olarak geliyor. Cihazın iki versiyonunun da Qualcomm'un Snapdragon 835 yonga setinden güç alacağı kaydediliyor. Bu yeni yonga seti sekiz çekirdekli işlemci ve Adreno 540 grafik işlemci içerecek. Ancak iddialar bu iki versiyonun da arkasında çift kamera yer almayacağı şeklinde.

Xiaomi Mi 6'nın düz ekranlı versiyonunun 4GB sistem belleği içereceği ve 1999 Yuan seviyesinden satışa sunulacağı ifade edilirken, iki yanı kavisli ekran isteyen diğer versiyon ise 6GB sistem belleği ile gelecek ve fiyatı da 2.499 Yuan olacak.

Quick Charge 4.0 desteği ile 4.000mAh batarya içermesi beklenen Xiaomi Mi 6'nın ön tarafında fiziksel Home butonu bulunacak ve ayrıca parmak izi tarayıcısı da bu butonda yer alacak.
 


Üst Alt