xenon flashlı android telefon önerisi???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
xenon flashlı android telefon önerisi???
arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum.
xenon flashlı android işletim sistemli özellikle 2.3 telefon var mı?

motorola Milestone XT720 buldum ama android 2.1 kullanıyor ve hantal duruyor.

önerilerinizi bekliyorum?

Ricochet

Ricochet

Üye
hantalmı ? Dünyanın en ince xenon flaşlı android telefonuna hantal dedin :ehe hantal olmayan hangisi onu merak ettim.Bende xenon flaşlı android yada n8 düşünüyordum xt 720 aldım.Başka xenon flaşlı yok.

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
hantal derken şöyle kasa geniş kasanın içinde ekran ufak..peki mümnün musun telefondan çekimleri nasıl?
bide androidin hangi sürümündesin şuanda?

Ricochet

Ricochet

Üye
android 2.1 yüklü.2.2 yükledim fakat buna geri döndüm bazı eksikleri var malum modifiyeli yazılım.xenon flaş sayesinde loş ortam resimleri elbetteki capcanlı,kumlanma yok.fiyat performans açısından bence çok iyi rakiplerinin fiyatına bakılırsa.Telefon ben buradayım diyor görenin ağzı açık kalıyor.İnce yapısı ve metal kasasıyla çok kibar diyebilirim.ekran 3.7 inç hiçte küçük değil.buraya bir bak.

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
peki motorola 2.3 güncelleme yapacak mı? sitesine girdim herşey ingilizce bir destek gerekse ne yapıyosun?
birde dounmatik algılaması nasıl tft yazıyor amoled değil? ben inceledim teknosada ama telefoun bataryada sorun vardı görünüşüne bakabildim sadece.

rakcicek

Üye
bence sen turkcell t10 almalısın cunku ben kulanıyorum muhtesem bı yazılımı var bıde ucuz 350 tl bence t10 al

Ricochet

Ricochet

Üye
herşeyin bir arada olduğu bir telefon arıyorsun ama malesef öyle bir telefon yok/yapmazlar.Amolede mamolede bilmemneyede bakarsan bu işin içinden çıkamazsın.Bende senin gibi xenon flaşın çok önemli olduğunu düşünen biri olduğum için xt 720 de karar kıldım.zaten geriyede N8 den başka seçenek kalmıyor.N8 de bahsedilen kamera donma ve resetleme,hafıza şişmesi gibi bazı sorunlar dışında güzel bir cihaz.Her cihazın birbirine üstünlükleri var hiçbiri mükemmel değil.O yüzden en vazgeçilmez bir iki kriteri göz önüne alarak cihazını seç örneğin:xenon+symbian yada xenon+android yada hızlı işlemci+yüksek ram+led flaş htc desire hd2 yada samsung glaxy s 2 gibi.

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
ben şuanda iki telefon arasında kaldım samsung galaxy s2 ve nokia n8..
işletim sistemi kafamı karıştırıyor:S
yıllardır symbian kullanıyorum ama androidin görselliği daha iyi gibi geldi bana symbiandan...
senin fikrin nedir?

Ricochet

Ricochet

Üye
Bende çok uzun zamandır symbian kullanıyordum bir bakıma symbiandan kaçış oldu benim için.Yani 11 yıl önce çıkan nokia 6600 la başlayan symbian pekte bir yol katetmediğini düşünüyorum.Eski bir arayüzü yenilenmiş ikonlarla sürekli yenileyerek piyasaya sürüyorlar yıllardır.Diyeceksinki yani sorun sadece görsellikmi ? Hayır kullanılan çekirdek eski model sadece görünüm değişik.(symbianın içini çok kurcaladım ve custom firmware yaptım 5800 telefonuma en az 200 kere yazılım attım)Yani lafı ksa kesmek gerekirse n8 deki symbian 3,s60 v 5 yani 5800 ın symbianının neredeyse aynısı,donanım evet var,o da nokianın son debelenişinin biraz daha şiddetli olması için.Android ve ios olmasaydı 5800 bile henüz çıkmamış olacaktı,2 megapiksel kameralı 3310 kullandırtacaktı bize eminim.Symbian la yürümeyeceği için kendiside microsoft la anlaştı,bu da symbianda ısrar etmenin hata olduğunu kendisinin kabul etmesinin itirafı gibi.Yine tırnak içinde belirtmek gerekirse 12 mp kamera net olur diye birşeyde söz konusu değildir,5 mp xenon flaşlı bir kamera mükemmel resimler çekebilir eğerki devasa boyutta resimler çekmeniz gerekmiyorsa.Samsung konusundada biliyorsun tek led flaşlı bir kamerası var,kapalı mekan ve loş ışıklı yerlerde,kumlu ve noise çıkan berbat resimler seni üzebilir işlemci ve ram hızı oyun severler için mükemmel bir sonuç verir.

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
benide kamera konusu kafamı karıştırıyor.n8 alsam kamera işi çözülecek ama symbian olucak bu seferde.samsung galaxy s2 alsam işletim sistemi görsellik süper ama loş ortamda dediğin gibi kumlu kötü çekerse o 8mp kameranın bir anlamı olmucak!!
motorola al dicen onun görselliği hoşuma gitmedi yani android touchwiz mi ne diyorlar o işte.güncelleme yapmadı bide 2.3 e..

Ricochet

Ricochet

Üye
senin isteklerin n8i gösteriyor hiç bulaşma diğerlerine n8 al bitsin bu çile.

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
öylemi dersin :D peki sence galaxy s2 nin foto çekimi iş görmez mi? hafif hava kararmaya yakın çekimlerde iyi çekemez mi? symbianda batıyor program üretilmiyor artık adam gibi bu işletim sistemine..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...