Xenon flash mı? Yoksa LED flash mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
Xenon flash mı? Yoksa LED flash mı?
Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum. Bu iki flash'tan hangisi sizce karanlıkta kaliteli çekim sağlar?

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Xenon flash tabiki de.

Dijital makinelerde boşuna kullanılmıyor. Xenon flashlar ortamı tamamen aydınlatma gücüne sahipken, LED flashlar sadece kısa bir mesafeyi aydınlatabilir.

BrainFree

BrainFree

Üye
Xenon :oke: Auto Focus ile süper. Işığın derecesini kendi algılayabiliyor :oke:

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Xenon fotoğraflar için tabi ki çok daha iyidir ancak xenon yüksek güçte kısa süreli ışık yayar karanlık ortamlarda video çekimlerinde sürekli yakılamaz led flaş ise sürekli yanabilmesiyle video çekimine ve el feneri benzeri kullanıma uygundur. yani kullanım amacına göre değişir. yeni nesil dual led flaşlar gayet güzel ve kullanışlı ama tabi ki xenon kadar güçlü ve beyaz bir ışık veremiyorlar

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Led flash en fazla 2 metre uzaklıktaki cismi doğru düzgün aydınlatabiliyor.Xenon'da ise bu yaklaşık 10 metreyi bulur.

djsalih91

djsalih91

Üye
doğru xenon daha iyi :oke:

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
xenon iyidir tabi ki de arkadaşın kullanım amacı ne acaba o önemli
eğer ki gece iç mekan videoları çekecekse xenon flaşı kullanamayacak ve karanlık bir video olacak ama led flaş olursa 1,5-2 mt mesafeden bile görüntü alabilecek video sırasında

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
xenon çok güçlü :oke:

by*cambaz

Üye
xenon + 12 mpx=N8 <3

ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
bence'de haklısınız LED FLASH'LA GECE ARKADAŞLARLA DOLAŞIRKEN FOTOĞRAF ÇEKECEĞIZ KIMIN KIM OLDUĞU BELLI DEĞIL AMA BU N8'E BAKTIM GECEYI GÜNDÜZ YAPIYOR. Bunu sabah mi çektin diyorlar. Bende N8 alayım hikmeti ne imiş.göreceğiz. Yorumlar için teşekkürler.

Symbianist

Symbianist

Üye
Sırf fotoğraf için alacaksaniz gidin fuji filmin profesyonel makineleri var 400 tl'ye. Fotoğraf için telefon mu alınır yahu :s

ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
fuji film? Sony kameralarında iyi olabilir mi? Canon ve sony karşılaştırdım sony 10mpx canon 14mpx sony açık ara önde idi. Fuji film daha mi iyi. ?

Symbianist

Symbianist

Üye
Fiyatına göre dedim ben yoksa nikon, canon sonra da fuji veya sony gelir ama bence sony ile fuji hangisi derseniz. Kamerada sony fotoğrafta fuji derim.

BrainFree

BrainFree

Üye
Fiyatına göre dedim ben yoksa nikon, canon sonra da fuji veya sony gelir ama bence sony ile fuji hangisi derseniz. Kamerada sony fotoğrafta fuji derim.

Samsunglar da güzel özellkle video çekiminde :oke:

hero14

hero14

Üye
teşekkürler bunu ogrendiğim ii oldu bundan sonra dikkat ederim xenon olmasına

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt