Xbox360'mı PS3'mü alınmalı?

Sponsorlu Bağlantılar

CreepingWorm

CreepingWorm

Üye
    Konu Sahibi
Xbox360'mı PS3'mü alınmalı?
Herkese merhaba
Aylardır çözemediğim bir soruyu size de soruyorum arkadaşlar.konsola exclusive çıkan bazı oyunlar nedeni ile konsol alma düşüncesi var kafamda.Fakat sorunda hangi konsol??.Ancak vereceğiniz cevapları lütfen şu yazdığım faktörlere göre veriniz.

7 Arkadaşımında PS3'ü var ve şiddetler öneriyorlar.
Guitar Hero:WoR,Rocksmith,Geow serisi(gears of war),Halo serisi,Metal Gear solid serisi gibi oyunlara olan ilgim fazladır.
Kinect'e olan ilgim fazladır.

Belirttiğim oyunlar zaten Xbox360'a daha meraklı olduğumu gösteriyor.şuan sizin bana "Peki bize neden bu soruyu sordun?" sorusunu sorar gibi olduğunuzu düşünüyorum.Çünkü dedikoduları inceledim ve E3 2012'de Yeni Xbox'ın yüzünü göstereceğinden korkuyorum.Yani en az 2 yıl elimde kalmasını istiyorum.Lütfen, yardımlarınızı bekliyorum. :)

ONG_bag

ONG_bag

Üye
Arkadaşım bnde xbox 360 var sevidiğin tazrdaki oyunlar xbox360 ta var ben kullanıyorum ve çok memnunum grafik açısından neredeyse hiçbir fark yok bazı oyunlarda xbox360 bazılarında ps3 üstün gel gelelim bn oyunları korsan oynucam diyosan kesinlikle xbox360 al yok ben onlıne oynucam ve diyosan yine xbox360 al çünki xlive aştı kendini onlıne olarak değerlendirirsek sboxlive hakkını veriyor ama tabiki bi ücret karşılığında .Bunun yanı sıra kuzenimde ps3 var başlarda korsan oynuyordu ama fw den kaynaklanan nedenlerden dolayı oyunlarda donma kasma oluyordu düşünsene yeni oyun çıkıyor ve konsolda ksıyor yuh artık xbox ta şuan öyle bir sorun görmedim sonra orjinal sürüm yaptık beraber ve orjinal oyun alıp psn e bağlandık psn de güzel hemde ücret yok istediğin zaman gir çık karar senin ama xbox ta kinect var ve en büyük artı bu .Bide yeni konsol çıkacak dediklerine bakma nerden baksan 2014 de çıkacak konsol onunda fat ı çıkar hemen oyunad yapmazlar 2016 da slim çıkar ve oyunlar tam anlamıyla çıkamaya başlar bu hep böyle olumştur zaten ilk önce kalın kasa hatalı olan sürümler sonra ise slım kusursuz olanlar yinede karar senin ama bnce xbox 360

CreepingWorm

CreepingWorm

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler ama ben xbox360'ın ilahi özelliklerini biliyorum :D benim sorum xbox360 şimdi alırsam sorun yaşarmıyım yani yeni xbox'ın çıkmasından korkuyorum :D

----------Eklendi @ 20:41:08 ---------- Yazıldı @ 20:36:45 ----------

özür dilerim yaznınzın tamamını okumamıştım.

----------Eklendi @ 20:41:27 ---------- Yazıldı @ 20:41:08 ----------

eğer gerçekten birşey çıkmazsa xbox360 orjinal oynayacağım

USAForever

USAForever

Üye
Kardeş PSVita al , 512mb ram ve dokunmatik ekranla işini heryerde görür.

ZaZuM

ZaZuM

Üye
xbox siddetle gemde

----------Eklendi @ 00:12:20 ---------- Yazıldı @ 00:11:47 ----------

xbox siddetle hemde

Lalaye

Üye
Biraz alakasız ama Psvita al grafik gücü ps3 gücündeydi galiba biraz oyunlarını araştır bide belki beğenmeyebilirsin falan

CreepingWorm

CreepingWorm

Üye
    Konu Sahibi
ps vita beni kendisine hayran bıraktı ama oyun çeşitliliğinin sağlanmasını bekliyorum o zmna kadar portatif el konsolum psp olacak . yeni nesil konsola gelince tabiki Xbox360 :D