xbox live:super mankey ball2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
xbox live:super mankey ball2

Wifi uzerinden 4kisiye kadar multi oynanabilen yeni bit oyun daha marketplaceteki yerini aliyor.

3d grafikli bu eglenceli oyun 27 haziranda 2.99$ fiyatla marketplaceteki yerini alıcak.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Teşekkürler hünkarım.İnşallah Rabb'im daha güzellerini görmeyi nasib eder.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
şimdiye kadar xbox oyunlarinin %25i gelmiş wpye artik daha guzelleri var mi yok mu bilmem:D

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
lolaman

lolaman

Üye
wp insanı kendine çekiyor bence yakında symbianı bu wp alıcak ondan sonra nokia androide geçicek gibi yani wp de bir efsane olacak

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Niizuma.Eiji ve tempestshine
lolaman

lolaman

Üye
Ben anladım da siz anlamadınız :D diyorum ki Windows Phone,Symbian gibi çok kullanılacak bir kaç yıl sonra Windows Phone Kalmayacak elbette o zaman Nokia Android işletim sistemine geçicek :D yine anlamadınızmı yoksa ingilizce tercüme falan ediyimmi :D

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Ben anladım da siz anlamadınız :D diyorum ki Windows Phone,Symbian gibi çok kullanılacak bir kaç yıl sonra Windows Phone Kalmayacak elbette o zaman Nokia Android işletim sistemine geçicek :D yine anladınızmı yoksa ingilizce tercüme falan ediyimmi :D

Bu sefer anladım da ikinci smiley'inden sonraki cümlende feci bir mantık hatası var....

Del Rey

Del Rey

Üye
Nokia Android'e geçmeyecek. Geçse bile o zamana kadar etrafta Android kalmayacak. Android'in en büyük üreticisi olan Samsung ve diğerleri, Google'ın kaynak kodu kapatacağını açıklamasıyla Tizen'a yatırım yapmaya başladılar ve yakında herkes Tizen'a geçecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt