Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
xbox live:super mankey ball2
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu
Admin
Konu Sahibi
xbox live:super mankey ball2
Wifi uzerinden 4kisiye kadar multi oynanabilen yeni bit oyun daha marketplaceteki yerini aliyor.
3d grafikli bu eglenceli oyun 27 haziranda 2.99$ fiyatla marketplaceteki yerini alıcak.
Cihanî Sultan
Üye
Teşekkürler hünkarım.İnşallah Rabb'im daha güzellerini görmeyi nasib eder.
Ben anladım da siz anlamadınız diyorum ki Windows Phone,Symbian gibi çok kullanılacak bir kaç yıl sonra Windows Phone Kalmayacak elbette o zaman Nokia Android işletim sistemine geçicek yine anlamadınızmı yoksa ingilizce tercüme falan ediyimmi
Ben anladım da siz anlamadınız diyorum ki Windows Phone,Symbian gibi çok kullanılacak bir kaç yıl sonra Windows Phone Kalmayacak elbette o zaman Nokia Android işletim sistemine geçicek yine anladınızmı yoksa ingilizce tercüme falan ediyimmi
Nokia Android'e geçmeyecek. Geçse bile o zamana kadar etrafta Android kalmayacak. Android'in en büyük üreticisi olan Samsung ve diğerleri, Google'ın kaynak kodu kapatacağını açıklamasıyla Tizen'a yatırım yapmaya başladılar ve yakında herkes Tizen'a geçecek.