xbox 360 alınmalımı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozzggunn

Üye
    Konu Sahibi
xbox 360 alınmalımı
yazın xbox 360 almayı düşünüyorum.alırsam kaç yıl kullanırım?kaç yıl oyunları üst düzey oynarım sizce?

kaan4554

Üye
XD .Çok koMiksiniz yahu.Üst düzey ne deMektir.Zaten çalıştırMayan bir oyunu neden yapsınlar ki :D .Ben 575 TL ye PS3 SliM 120 GB aldıM.Bende X360 düşünüyorduM aMa bütün ekstra özellikler PS3 için çıkıyor.Ha derseniz ki oyunları pahalı 50 tlye bir çip taktırırsınız.Bu kadar kolay

ozzggunn

Üye
    Konu Sahibi
üst düzey dediğim sizce kaç yıla kadar üst düzey oyunları gta4 falan gibi yani grafikleri yüksek yeni çıkan oyunları oynarım :evet:

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Bende yakın bi süre içinde almayı düşünüyorum.
Ama nette 3k probleminden bahsetmişler. Kararsız kaldım.

● aLuvi ●

Üye
Evet Ona '' Ölümün 3 Kırmızı Işığı '' Diyorlar Ancak konuya baktığımızda Xbox Seni '' En az '' 5 Yıl Götürür Xbox Çıkalı 4 Yıl Oldu ancak PS3 Çıkalı 3 yıl oldu ama Xbox Daha çok tercih ediliyor ....

Naruto98

Üye
Kesinlikle alınmalı ama alınırsa slim alınmalı slimde ölümün 3 k'sı en alt düzeyde ayrıca gayet kaliteli oyunlar var ve Xbox Live seçeneği... Alabiliyorsan hiç düşünmeden al

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
xbox elite cok güzel bi cihaz.Korsan oyunlarıda atabilirsn:D

yyeenneerr

yyeenneerr

Üye
xbox slim aldınmı 3k'dan korkmana gerek yok.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Xbox 360 Arcade/Elite modellerini Jasper board alırsan da korkmana hiç gerek yok. Ben de slim 4 gb almayı planlamaktayım. Son olarak Xbox 360'ın üst modelinin daha duyurusu bile yapılmadığından 4 sene oynarsın. Üst modeli çıkınca 1-2 sene daha destek çekilmez gene. Toplamda benim nazarımda 6 yıl daha ömrü var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt