XBasic 1.2 5800 XM v51 {Hız-Sadelik-Hack} MODİFİYE FW

Sponsorlu Bağlantılar

mole70

Üye
teşekkürler kotukoylu kardeş bi sorum olacaktı fw ni kurdum herşey güzel fakat mobil tv çalışmadı.yani telefonunuz desteklemiyor diyor.daha önceki c6 fw lerinde bi txt dosyasını c/piravate/10202be9 içine atıyordum oluyordu.gerçi bu işlem işcep içinmiş fakat mobil tv içinde işe yarıyordu.ama bu fwde işe yaramadı bi çözümün varsa bilgilendirirsen sevinirim.şimdiden teşekkürler:bye2::bye2::bye2:

fatma.ka

Üye
ben linki açamadım hiçte anlamadım açıkcası

urban4ever

Üye
arkadaşlar bazı sorularım olacak yardımcı olan olursa memnun olurum.
1.telefona nasıl format atacağımı bilmiyorum ?
2.telefona arkadaşın hazırladığı güzelliği yükledikten sonra geri dönüşü var mı ? tekrar orjinal durumuna (eğer istemezsek)
getirebilecek miyim telefonumu ?
3.format safhasında ve yeni yazılım yükleme safhasında kullanmam gereken programları detaylı olarak anlatır mısınız ve mümkünse eğer link verebilir misiniz ?
Teşekkürler..

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bazı sorularım olacak yardımcı olan olursa memnun olurum.
1.telefona nasıl format atacağımı bilmiyorum ?
2.telefona arkadaşın hazırladığı güzelliği yükledikten sonra geri dönüşü var mı ? tekrar orjinal durumuna (eğer istemezsek)
getirebilecek miyim telefonumu ?
3.format safhasında ve yeni yazılım yükleme safhasında kullanmam gereken programları detaylı olarak anlatır mısınız ve mümkünse eğer link verebilir misiniz ?
Teşekkürler..
1- telefon kapalıyken: yeşil+kırmızı+kamera tuşları ve güç düğmesine aynı anda basılı tutarak tel açılana kadar bekle
2-3ilk sayfadaki anlatıma dayalı oalrak orijinal yazılımı geri yükleyebilirsin

urban4ever

Üye
1- telefon kapalıyken: yeşil+kırmızı+kamera tuşları ve güç düğmesine aynı anda basılı tutarak tel açılana kadar bekle
2-3ilk sayfadaki anlatıma dayalı oalrak orijinal yazılımı geri yükleyebilirsin
benim anlamadığım önemli bir konu başlangıçta bahsettiğin program dosyalarını telefona kopyalama işlemi ?
hangi program ile yapıyoruz ? onu detaylı açıklar mısın ?

crazyanti

Üye
Ağa Sağolasın Flashladım Telefon Süper Oldu Bir Teşekürde Benden :)

Ferzan

Ferzan

Üye
:tşk:

piyanita

Üye
bu hacklari yapanların başka bir amacı olabilirmi

Üst Alt