X6 Sıvı teması sonra dokumatik ekran kalibrasyon sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
huysuzcocukk

huysuzcocukk

Üye
    Konu Sahibi
X6 Sıvı teması sonra dokumatik ekran kalibrasyon sorunu
Merhaba arkadaşlar,

Geçen akşam yağmurda görüşme esnasında telefona çok dikkat etmeme rağmen sanırım birkaç damla yağmur girmiş.
Masaüstüne bıraktığımda ekranda çok çok az yağmur damlaları vardı.Hemen aldım sildim fakat ekrandaki tuşlar istem dışı çalışıyor ve 3 e basıyorum 9 çıkıyor gibi.Bir çok bölümdeki tuş çalışmıyordu.
Batarya yı söktüm bi beze sardım telefonu sabaha kadar beklettim. Sabah bataryasını takdım herşey normale dönmüş gibidydi.
İlk başlarda birkaç tuş çalışmıyordu. Yalnız fabrika ayarlarına ve hard format attıktan sonra şuanda telefonda herşey çalışıyor.

İçindeki versiyon v30'dur.
Ara sıra telefonumda kendiliğinden açılıp,kapanma görüyordum ve programlardan olduğunu düşünüp pek ciddiye almamıştım.Şimdi telefondaki tüm programları sildim.

Buradaki telefoncuların %50 si içini açalım diyor,oksitlenme varsa temizleyelim diyor.
Diğer %50 si ise bu şekilde kullanmamda bir problem olmayacağını söylüyor.

Sizce sorun verisyondanmıydı?Sıvı temasındanmıydı?
Son olarak konu bayağı karışık oldu ama idare edin :) ,bu telefonu bu şekilde kullanmaya devam edeyim mi?

By_Casparov

By_Casparov

Üye
bence versiyondan... çünkü o sorun bende de oldu ama bataryayı soğuttuktan sonra normale döndü!!!

--------------- Ekleme ---------------

bu arada bende v30 kullanıyorum...

huysuzcocukk

huysuzcocukk

Üye
    Konu Sahibi
Hocam tam olarak benim yaşadığım tuşlarla ilgili problemimi yaşadın?
Yoksa açılıp,kapanma probleminimi

--Usta--

--Usta--

Üye
bence versiyondan... çünkü o sorun bende de oldu ama bataryayı soğuttuktan sonra normale döndü!!!

Kardeşim allah aşkına ya , bunun bataryanın sıcak veya soguk olmasıyla ne igisi olabilir??:nono:

deatles

Üye
merhaba arkadaşlar dokunmatikle ilgili sorunum yok ama mesela ben telefonu şarja takıyorum diğer odaya oorda soba yanmadıgı için telefun sabah eelıme aldığımda ekran cizgi cizgi renk renk oluyor cebimde ıstıttıktan sonra normale dönuyor sizlerdede oluyormu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt