x5 video

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D u M a N

D u M a N

Üye
    Konu Sahibi
x5 video
Merhaba beyler ben x5 yeni aldim bir hafta oldu film izleme denemesi icin telefonna avi dosyali bir video attim ama acmadi total video convert ile 3gp. Yaptim. Bu sefer kalitesiz oldu sorum hangi uzanti en kaliteli
Simdiden ty

Not:film alt yazili aalt yazi indirdim telde nasil yapcam

D u M a N

D u M a N

Üye
    Konu Sahibi
Alt yazi ile videoyu ayni yerre attim ama olmadi 3gp yaptigim icinmi

baranselona

baranselona

Üye
rock player- mobo player vb... programları dene istersen... ben hep rockplayer ile izliyorum(genelde 720p mp4 dosyaları)

loaloa

Üye
ben moboplayer la mx videoplayeri kullanıyorum. açamadıkları dosya uzantısı yok denecek kadar az. (Ben hiç rastlamadım) Mx videoplayer mobo ya göre daha iyi fakat rockplayerla ilgili bir bilgim yok. bRnSL 720p mp4 videolarda bahsettiğim 2 playerdada az buçuk takılmalar oluyor.(cihaz overclocksuz ve stock rom yüklü) rockplayerda bu varmı?

baranselona

baranselona

Üye
ben moboplayer la mx videoplayeri kullanıyorum. açamadıkları dosya uzantısı yok denecek kadar az. (Ben hiç rastlamadım) Mx videoplayer mobo ya göre daha iyi fakat rockplayerla ilgili bir bilgim yok. bRnSL 720p mp4 videolarda bahsettiğim 2 playerdada az buçuk takılmalar oluyor.(cihaz overclocksuz ve stock rom yüklü) rockplayerda bu varmı?

benimki rock player değil rock player pro (markette lite yani tam sürüm olmayanı var pro olanlar tam sürüm)

ben ong bak 2 720p mp4 dosyasını root veya herhangi bi işlem yapmadan stock romla izledim istersen dene bi rock player pro yu

rock player pro

alternatif link

D u M a N

D u M a N

Üye
    Konu Sahibi
Herkese Teşekürler Bide Altyazı sorunu ????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt