Telefon Tavsiyesi X3 mi Yoksa X2' mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gokay64

Üye
    Konu Sahibi
X3 mi Yoksa X2' mi ?
Öncelikle bütün Maxicep forum üyelerine iyi akşamlar.Ben telefon almayı düşündüğüm şu günlerde inanılmaz bir kararsızlık yaşıyorum.Şuan aklımda 2 adet telefon var.X2-X3 bunlardan hangisini seçeceğimi gerçekten bilmiyorum.Yalnız bakın görünüşe göre aldanmayalım lütfen.Evet görünüşte x3 iyi olabilir ama önemli olan telefonun görünüşü değil sana ileride telefon aldırıp aldırmamasıdır.mesele.Tabi bu 2 sinde WLAN(Wireless) olmaması daha da kötü :).Ama işte bir öğrenciyiz fazla uzak noktalara uçamayız :).TElefonda aradığım özellikleri sıralamak gerekirse eğer ;
-Java uygulamaları açsın.(Oyun)
-Tema uygulaması olsun.Yani ben internetten bir tema indirip telefonumda onu işletebileyim.
-Sesi iyi çıksın.
-Kamerası İyi olsun.
Aradığım özellikler bunlar var başka telefon tavsiyeleriniz almaya müsaidim.340'a kadar da yolu var :) Hayırlı akşamlar iyi forumlar.

Captain

Üye
şimdi kardeş sen dersen ben çok kaliteli bir marka olan Sony Ericsson kalitesine ve karizmasına geçebilirm diye ben sana W705 veya W715 i öneririm :oke:
kamera 3.2, çok uzun süre dayanabilir sana ayrıca wifisi de mevcut hızlı, kaliteli,tema uygulmaları desen süper zaten java oyunları felan hepsini takır takır açar ;)

--------------- Ekleme ---------------

Ayrıca çok da karizma bir cep telefonu ;)

futbol123

futbol123

Üye
x2 bnce 4tane hoparlör var

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
x2 cok tipsiz ama x3 den daha cok seviyorum:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt