olabilir
- - - Eklendi - - -
o hatayi kelimeleri olduğu gibi eklediğnden alıyorsun java oyunların hex kodları farklı
olabilir
- - - Eklendi - - -
o hatayi kelimeleri olduğu gibi eklediğnden alıyorsun java oyunların hex kodları farklı
I dil dosyasının içindeki türkçe olarak direk yazdım ama pack eklentisinde yükleniyor yazınca sorun oldu bu arada sen bilomusun java hex kodlarını
Bilse kendi yapar zaten
turkceyi eklemiyecen oradaki ıngilizce dil dosyasının içindeki kelimeleri tek tek türkçeye cevirecen ayrıca kelimeleri olduğu gibi yazmayacan örneğin yes ise evt bu şekilde yapmalısn aksi taktirde oyun çalışmazI dil dosyasının içindeki türkçe olarak direk yazdım ama pack eklentisinde yükleniyor yazınca sorun oldu bu arada sen bilomusun java hex kodlarını
Bilse kendi yapar zaten
turkceyi eklemiyecen oradaki ıngilizce dil dosyasının içindeki kelimeleri tek tek türkçeye cevirecen ayrıca kelimeleri olduğu gibi yazmayacan örneğin yes ise evt bu şekilde yapmalısn aksi taktirde oyun çalışmaz
bunun başka çözümü yok mu yani fransızca ispanyolca eklemiş oyunu yapan kişi türkçe eklenince sorun çıkartması biraz garip bi durum
evet yazıp başına 04 yazdım onda hiç bisorun olmadı sadece loading... yüklüyor yazdığımda işlenmeyen istisna hatası verio istersen bi dene ondan sonra yorum yap
Harf elsilterek yap ozaman sorun olmaz
turkceyi eklemiyecen oradaki ıngilizce dil dosyasının içindeki kelimeleri tek tek türkçeye cevirecen ayrıca kelimeleri olduğu gibi yazmayacan örneğin yes ise evt bu şekilde yapmalısn aksi taktirde oyun çalışmaz
- - - Eklendi - - -
demi
04 ün hiç bi anlamı yok hex te her harfin bi sayısı vardır örneğin atıyorum 50 sayısı d harfi demek gibievet yazıp başına 04 yazdım onda hiç bisorun olmadı sadece loading... yüklüyor yazdığımda işlenmeyen istisna hatası verio istersen bi dene ondan sonra yorum yap
kardeş bi dene o kadar türkçeleştirmişsin bunu da bi dene belki bişey bulur bana anlatırsın
Pc varmı?
04 ün hiç bi anlamı yok hex te her harfin bi sayısı vardır örneğin atıyorum 50 sayısı d harfi demek gibi
sen ismini verdiğm programları denedin mi
04 yazınca nokta çıkıyo
- - - Eklendi - - -
Pazartesi gün denicem
04 yazınca nokta çıkıyo
- - - Eklendi - - -
Pazartesi gün denicem
zaten nokta olarak görünür ama oraya 4 harflik bi kelime yazarsan tam görünür ama 5 harflik kelimeye 04 yazarsan sadece 4 kelimesi görünür ben bunu denedim bu oyunda şu yüklüyor konusunda sorun olmasaydı türkçeleştirip bu sayfada paylaşırdım belkide
zaten nokta olarak görünür ama oraya 4 harflik bi kelime yazarsan tam görünür ama 5 harflik kelimeye 04 yazarsan sadece 4 kelimesi görünür ben bunu denedim bu oyunda şu yüklüyor konusunda sorun olmasaydı türkçeleştirip bu sayfada paylaşırdım belkide
noktanın yerine harf gelmiyor noktanın yanına harf geliyor ya noktayı silip harf yazıcn yada nokta kalacakzaten nokta olarak görünür ama oraya 4 harflik bi kelime yazarsan tam görünür ama 5 harflik kelimeye 04 yazarsan sadece 4 kelimesi görünür ben bunu denedim bu oyunda şu yüklüyor konusunda sorun olmasaydı türkçeleştirip bu sayfada paylaşırdım belkide
Nie işini pazartesiye bırakiosun ki hemen yarın yada bugün dene işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?