x-plore 1.30 fll KULLANIMA ÇARE BULAN VARMI?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

barthez82

Üye
Arkadaşlar sakın tıklamayın virüs war

tr qwe

Üye
arkadaşlar harbi şunun çaresini bulan araştıran yok mu?

kartal076

kartal076

Üye
:agla

muzaffer1989

Üye
arkadaşlar neden 1.30 diye kasıyorsunuz kendinizi anlamış değilim... 1.30 güncel bir sürüm olabilir fakat en iyi sürüm en stabil ve sorunsuz çalışan sürümdür bu konuda da 1.22 yi öneriyorum sizlere... aynı zamanda bende kullanıyorum 1 aydır sorunsuz kullanıyorum...
eğer kuracak olan arkadaşlar varsa kurulum esnasında güncelleme yada herhangi bir hata ile karşılaşırlarsa bunun sebebi telefonlarına daha önceden xplore yüklemiş olmaları bu yüzden böyle bir hata ile karşılaşan arkadaşlar format atsınlar ve - programıyla -lerini alsınlar fll kullansınlar 3 saniye derdinden kurtulurlar..
http://www.maxicep.com/s60-3rd-dosy...turkce_2039-yilina-kadar-lisansli-187076.html

musti50

Üye
arkadaslar ben sizleri anlamiyorum 3 saniye bekleyinn sanki cok mu uzun sürüyor :nono:

LUBUOGUZ

LUBUOGUZ

Üye
Program belli süre sonra çalışmaz hale gelince görürsün 3 saniyeyi:coold:

MicRoP

MicRoP

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar neden 1.30 diye kasıyorsunuz kendinizi anlamış değilim... 1.30 güncel bir sürüm olabilir fakat en iyi sürüm en stabil ve sorunsuz çalışan sürümdür bu konuda da 1.22 yi öneriyorum sizlere... aynı zamanda bende kullanıyorum 1 aydır sorunsuz kullanıyorum...
eğer kuracak olan arkadaşlar varsa kurulum esnasında güncelleme yada herhangi bir hata ile karşılaşırlarsa bunun sebebi telefonlarına daha önceden xplore yüklemiş olmaları bu yüzden böyle bir hata ile karşılaşan arkadaşlar format atsınlar ve - programıyla -lerini alsınlar fll kullansınlar 3 saniye derdinden kurtulurlar..
http://www.maxicep.com/s60-3rd-dosy...turkce_2039-yilina-kadar-lisansli-187076.html[/quot]
BENDE BUNU KULLLANIYOM AMA SON VERSİYONU DEGİL MECBUR BUNU KULLANACAZ YENİ VERSİYON HACKLENENE KADAR

gencay713

gencay713

Üye
tahri 1*1*1996

memoli36

memoli36

Üye
telefonun tarihini 2008 yapıverin ne olcak

ahenk

ahenk

Üye
arkadaşlar bende 1.30 kurmuştum ama sora tele format atıp 1.22 kurdum sebebi fuul olmaması
degil 1.30 sürümü rar dosyalarını açmıyo 1.22 rar dosyalarını açabiliyor olması
isterseniz deneyin 1.22 sürümündeki gibi tek parça degil (yanıkurulumahazir) liste şeklinde açiyo

furkano

furkano

Üye
Arkadaşlar 1,22 ile 1,30 arasında açıkçası ben bir fark göremedim işlev olarak.. 1,22 kullanın gitsin.. yakında 1,30 içinde ilaç gelir mutlaka.. farmakolojik araştırmalar sürüyor:):)
tabi daha önceden 1,30 bir kez yüklediyseniz ozaman iflah olmaz kullanamazsınız 1,22.. ya format atmak gerekir yada sistemde kalmış 1,30 kayıt dosyalarını silip tekrar 1,22 kurmak ve hemen ilaçlamak:):)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt