x-plore 1.30 fll KULLANIMA ÇARE BULAN VARMI?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MicRoP

MicRoP

Üye
    Konu Sahibi
x-plore 1.30 fll KULLANIMA ÇARE BULAN VARMI?
x-plore 1.30 FULL KULLANIMA ÇARE BULAN VARMI?
YAARDIM TELEFONUMA X-PLOREYİ KURDUM ŞİFREYİ GİRDİM ARKADAŞLARIM ANLATTIGI YOLU KULLANARAK SATIN ALDIM DAHA SONRA PROGRAMDAM ÇIKIP GİRDİGİMDE İNTENET BAGLANTISI İSTİYO EVT DİORUM İNTERNETİN AÇIK OLMASINA RAMEN HATA VERİYO:agla

mertgfb

Üye
aynı sorun bendede var ne yapacağımızı bilmioruz

svip

svip

Üye
arkadaşım keşke yeni konu açarak dile getirmesek:nono:

yerim_seni56

yerim_seni56

Üye
Ayrı Konu Açmayın Lütfenn kırılınca konulara eklenir

zangoo

zangoo

Üye
konu kitlensin ozaman

angelous

Üye
arkadaşlar ben 1.22 versiyonunun ilacını kullandım ve çalıştı..

tonyboy03

Üye
arkadaşlar bende n95 var ben 1.30u sorunsuz kullanıyorum ******i girdim full sürüm oldu.çıkıyorum giriyorum sorun yok.yanlız siteye nasıl vereceğini bilmiyorum öndercunslep yardımcı olursa sevinirim.

--------------- Ekleme ---------------

pardon yanlış yazdım.programı full kullanıyorum ******ide var.yanlız programı siteye nasıl vereceğimi bilmiyorum moderatör arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

volkangav

volkangav

Üye
BENDE YÜKLEDİM N95 8Gb AMA HER GİRİP ÇIKTIĞIMDA SERİAL SORUYOR

MicRoP

MicRoP

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bende n95 var ben 1.30u sorunsuz kullanıyorum -i girdim fll sürüm oldu.çıkıyorum giriyorum sorun yok.yanlız siteye nasıl vereceğini bilmiyorum öndercunslep yardımcı olursa sevinirim.

--------------- Ekleme ---------------

pardon yanlış yazdım.programı fll kullanıyorum -ide var.yanlız programı siteye nasıl vereceğimi bilmiyorum moderatör arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
bu olaya hack lazım sen versen bile telefona kurdumuzda yine internet baglantısı istiyecek ve hata verecek bu yüzden hackrlara kaldı işimiz :sos

ozi44

Üye
-i ne demek kardes heryerde goruomda

aswerth

aswerth

Üye
ben şifreyi griyorum.kapatıp acıyorum.internete hayır deyip tekrar şifreyi giriyorum :D şifreyi ezberledim yaaa :D neyse inşallah yakında çıkar full versiyonu...

asfa

asfa

Üye
ben 3 sn bekliyorum başka bi sorun yok

rallici polat

Üye
Tarihi geri alınca program çalışıyor mesela tarihi 10.10.2008 yapınca kullana bilirsiniz ama tarihi yeni tarih yaptığınız zaman program çalışmaz bilginize

siyah35

Üye
site virüslü

sakarya:zekit

sakarya:zekit

Üye
Nerede buldun virüsü, ben uzun amandır buradayım bir tek çilekeş adındaki kullanıcının verdiği dosyayı indirdiğimde virüs bulaştı bana ben de birdaha onun dosyalarını indirmedim. Ama gerisi sağlam.

tonyboy03

Üye
bu olaya hack lazım sen versen bile telefona kurdumuzda yine internet baglantısı istiyecek ve hata verecek bu yüzden hackrlara kaldı işimiz :sos
telefonun hackliyse sorun yok programı kurarken yapman gereken işlemi söylerim

MicRoP

MicRoP

Üye
    Konu Sahibi
telefonun hackliyse sorun yok programı kurarken yapman gereken işlemi söylerim
telefon hackli ama kuruldunda 3 saniye beklemen gerekiyo ben bu sorunu kaldırmak için full yapıytom bu sefer internet güncelleştirmesi gerekiyo sorun güncelleştirmeyi yaparken buna care varsa söyle

patlıcancı

patlıcancı

Üye
tek çare şu an satın almak heralde...:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt