Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
X-plore 1.22 son sürüm [ yeni ] fixed düzenleme
Sponsorlu Bağlantılar
valeri1234
Üye
kardeş bu program yüklenmiyor senin avatar gelince galeri açılır gibi oluyor fakat hem galeri hem yükleyici kapanıyor.bi yardım edersen sevinirm
corchy
Üye
abi helal olsun walla
kabasakalist
Üye
güzel paylaşım ellerine sağlık
karabulgur
Üye
sagollasın
kurtmurat
Üye
allah razı olsun kardeşcik emeğine sağlık...............
akibet82
Üye
arkadaslar 6120 icin winamp yok mu
CryDaqqeR
Üye
eline sağlık bundan iyisi şamda kayısı
Netsky™
Üye
Eyvallah kardeş...
murat01018
Üye
eline sağlık kardeş
sat66
Üye
emeğine sağlık kardeşim teşekkürler
_ArDiS_
Üye
sagoll kardeşş...
mrt_mrt_mrt
Üye
çok güzel bi program saolun ama ben rarlı dosyaları telde açamıyorum bu programla açabilir miyim? açılıyosa biri bana anlatabilir mi?lütfen...
desperado64
Üye
hocam bu hiç sorun yaşamdan şimdiye kadar kullandım ama bugün programın süresi dolmuştur lütfen yeni bir verisyonla güncelleyin diyor ama güncelle değince tabiki güncelemiyor o ayrı mesele bende internet en yeni versiyonunu indirip kurdum ama bu defa da doğrulama istiyor bunu nasıl düzeltebilirim hocam
by_demiryurek
Üye
çilelekeş kardeş bu program 01.01.2009 versiyon süresi doldu diyor. ne yapmalıyım 1.30 yükledim ama oda ful değil.acil cevap verebilirmisin teşekkürler
BarisOlsun
Üye
benim de aynen ultra00 dedigi gibi süresi geçti 1.30 u yükledim ama şifresini yazsam bile full değil ondan her açtıgım da sorun çıkarıyor.... acil bir şeyler bulmanız gerek tşk...
Alone_Chief
Üye
xplore versiyon sona erdi hatası veriyor cözümü blen varsa anlatabilirmi?
salah
Üye
sağol kardeş
cehennet21
Üye
emeğine sağlık
hasisa
Üye
herkeste aynı sorun
akrep_kral05_05
Üye
versiyon sona erdi die uyarı veriyo güncellemeyi denedim ama olmadı diğer versiyonlarıda yükledim onlardada aynı hatayı veriyor bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı