X-plore 1.22 son sürüm [ yeni ] fixed düzenleme

Sponsorlu Bağlantılar

valeri1234

Üye
kardeş bu program yüklenmiyor senin avatar gelince galeri açılır gibi oluyor fakat hem galeri hem yükleyici kapanıyor.bi yardım edersen sevinirm

corchy

corchy

Üye
abi helal olsun walla

kabasakalist

kabasakalist

Üye
güzel paylaşım ellerine sağlık

karabulgur

Üye
sagollasın

kurtmurat

kurtmurat

Üye
allah razı olsun kardeşcik:) emeğine sağlık...............

akibet82

Üye
arkadaslar 6120 icin winamp yok mu

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
eline sağlık bundan iyisi şamda kayısı :oke:

Netsky™

Netsky™

Üye
Eyvallah kardeş...

murat01018

Üye
eline sağlık kardeş

sat66

Üye
emeğine sağlık kardeşim teşekkürler

_ArDiS_

_ArDiS_

Üye
sagoll kardeşş...:oke:

mrt_mrt_mrt

mrt_mrt_mrt

Üye
çok güzel bi program saolun ama ben rarlı dosyaları telde açamıyorum bu programla açabilir miyim? açılıyosa biri bana anlatabilir mi?lütfen...

desperado64

Üye
hocam bu hiç sorun yaşamdan şimdiye kadar kullandım ama bugün programın süresi dolmuştur lütfen yeni bir verisyonla güncelleyin diyor ama güncelle değince tabiki güncelemiyor o ayrı mesele :D bende internet en yeni versiyonunu indirip kurdum ama bu defa da doğrulama istiyor bunu nasıl düzeltebilirim hocam :D

by_demiryurek

by_demiryurek

Üye
çilelekeş kardeş bu program 01.01.2009 versiyon süresi doldu diyor. ne yapmalıyım 1.30 yükledim ama oda ful değil.acil cevap verebilirmisin teşekkürler

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
benim de aynen ultra00 dedigi gibi süresi geçti 1.30 u yükledim ama şifresini yazsam bile full değil ondan her açtıgım da sorun çıkarıyor.... acil bir şeyler bulmanız gerek tşk...

Alone_Chief

Alone_Chief

Üye
xplore versiyon sona erdi hatası veriyor cözümü blen varsa anlatabilirmi?

salah

Üye
sağol kardeş

cehennet21

Üye
emeğine sağlık

hasisa

hasisa

Üye
herkeste aynı sorun

akrep_kral05_05

Üye
versiyon sona erdi die uyarı veriyo güncellemeyi denedim ama olmadı diğer versiyonlarıda yükledim onlardada aynı hatayı veriyor bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı :(

Üst Alt