WSJ: Android 5.0 Key Lime Pie güncellemesi sonbahar aylarında sunulacak

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Android kullanıcıları büyük bir merakla bir sonra ki büyük Android güncellemesi olan Android 5.0 Key Lime Pie‘ı bekliyorlar. Büyük bir ümitle Google’ın Google I/O 2013 Geliştirici Konferansı‘nda duyurulması beklenen Android 5.0 Key Lime Pie ne yazık ki karşımıza gelmemişti.

Hatta Android 5.0‘dan önce yeni bir Jelly Bean güncellemesi olan Android 4.3 ortaya çıkmış, ancak Google onun da duyurusunu gerçekleştirememişti. Temmuz ayı içerisinde Google‘ın Android 4.3 Jelly Bean güncellemesini yayınlaması bekleniyor.

Android 5.0 Key Lime Pie‘ın ne zaman geleceğine bakacak olursak eğer, Wall Street Journal üzerinden gelen bir haber Key Lime Pie’ın sonbaharda sunulacağı şeklinde. Sistem açısından bakacak olursak eğer, yine iddialara göre Android 5.0, 512MB ya da daha fazla sistem belleği içeren Android akıllı telefonlara yüklenebilecek.

enterneoll

enterneoll

Üye
umarım 512mb ram iddası doğrudur

tapatalk

tapatalk

Üye
iyide jellybeanda 512 ramde çalışıyo

LimePie

LimePie

Üye
güzel note 2 ve s3 olan arkadaşlara hayırlı olsun :)

geographerr

geographerr

Üye
s3 mini ye de gelir o zaman 512 mb ile çalışacak ise.

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
S3 daha 4.2 yi almadı bize seneye gelir artık

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar S3 ve Note II'ye birkaç ay içerisinde anca gelir 4.2 güncellemesi. Note II'ye zaten fazla bir güncelleme gelmeyecek ama S3'e S4 özellikleri gelecekmiş (donanımsal olmayan özellikler). Arkadaşlar bende Note II kullanıyorum. Ben güncelleme ilk çıktığı zamanlar yüklemeyeceğim. Nedeni ise 4.2 Samsung'larda sorunlu bir sürüm.

Febris

Febris

Üye
Xperia go jelly bean kullanıyor 512 mb

hakan_710

hakan_710

Üye
Arkadaşlar S3 ve Note II'ye birkaç ay içerisinde anca gelir 4.2 güncellemesi. Note II'ye zaten fazla bir güncelleme gelmeyecek ama S3'e S4 özellikleri gelecekmiş (donanımsal olmayan özellikler). Arkadaşlar bende Note II kullanıyorum. Ben güncelleme ilk çıktığı zamanlar yüklemeyeceğim. Nedeni ise 4.2 Samsung'larda sorunlu bir sürüm.

Sen bu sorunlu hikayelerine inandin dmi? Adamlar cikar cikmaz guncelleme verilebilir isterse ama islerine gelmiyor. Yoksa s4 u nasil satacaklar.??

Artles

Artles

Üye

Nasıl fazla gelmeyecek ? Destek olmayacak mi yani yoksa ben mi yanlis anladım ?

Krofessional

tutmayan atmalar sagda solda patlar :vur galaxy s2 bile en az 5.0 a kadar destek alıcak uydurma arkadaşım note 2 destek almıyacak ne la ? mantık pls... android 5.0 sistem gereksinimi 512mb e arayüzle 1 gb olur o 1 gb ram varsa rahat alır bence..

Üst Alt