Yakında Nexus 6 için Android 7.0 Nougat güncellemesi sunulacak

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Yakında Nexus 6 için Android 7.0 Nougat güncellemesi sunulacak
Android 7.0 Nougat yakında Motorola Nexus 6 modeli için sunulacak...




Google, geçtiğimiz ay sonlarına doğru yeni Android işletim sistemi sürümü olan Android 7.0 Nougat'ı yayınladı. Bu yeni işletim sistemi ile sunulan ilk akıllı telefon LG'nin yeni V20 akıllı telefon modeli olurken, ayrıca Nexus modeller ve Android One akıllı telefonlar için de güncelleme olarak sunulmaya başlanmıştı.



Güncelleme alacak Nexus cihazları arasında Motorola tarafından üretilen ve 2015 sonlarına doğru sunulan Nexus 6 adındaki akıllı telefon da bulunuyor ve gelen yeni bilgilere göre bu akıllı telefon içinAndroid 7.0 Nougat güncellemesi bir kaç hafta için de yayınlanacak.

Nexus 6 akıllı telefonun yanı sıra ayrıca HTC tarafından üretilen Nexus 9 LTE tabletin de benzer şekilde bir kaç hafta içerisinde yeni güncellemeyi alacağı belirtiliyor.

Motorola Nexus 6 akıllı telefon, 5.96" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel Quad HD çözünürlükte dokunmatik ekran ile gelmişti. 3GB sistem belleği içeren ve ayrıca 32GB ve 64GB olmak üzere iki farklı dahili veri kapasitesi ile gelen cihazın yonga seti ise altı çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdragon 805olarak yer almakta.

Akıllı telefonda 13MP arka kamera yer alıyor ve ayrıca Selfie kamerası da 2MP olarak gelmekte. 3.220mAh batarya içeren Motorola Nexus 6 akıllı telefon ilk olarak Android 5.0 Lollipop ile sunulmuş ve daha sonra da Android 6.0 Marshmallow'a kavuşmuştu.

Yakında Nexus 6 için Android 7.0 Nougat güncellemesi sunulacak
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
2 Mp Ön Kamerasımı?
 


Üst Alt