Wpstore'da uygulamalar live tile destegini gosteriyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Wpstore'da uygulamalar live tile destegini gosteriyor

Windowsphone store wp8 ile birlikte degisiklikler gostermeye basladi. Artik uygulamalarin live tile destegi olup olmadigi market linkinde resimdeki gibi gosterilmeye baslandi

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Yani buna yapılabilecek tek şey eller :eller:
Haber için teşekkürler dostum.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Haber için teşekkürler abi :)

yasirtaha

yasirtaha

Üye
şimdi lumia zamanı çok sabırsızlanıyorum yüeriğime inecek ya dün gece üçüncü kez rüyama girdi zaten kasfyı yersem suçlusu maxiceptir söyliyim:aha:

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
İyi olmuş. Haber için teşekkürler.
Demek ki artık uygulamalarında canlı karoları var :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İyi olmuş. Haber için teşekkürler.
Demek ki artık uygulamalarında canlı karoları var :)

uygulamalarda vardi zaten ama markette belirtilmedigi icin yukleyip kontrol etmek gerekiyordu. Bilgilendirme icin eklenmiş ve guzel bir ayrinti olmuş.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
şimdi lumia zamanı çok sabırsızlanıyorum yüeriğime inecek ya dün gece üçüncü kez rüyama girdi zaten kasfyı yersem suçlusu maxiceptir söyliyim:aha:

yapma abi vebale sokma şimdi bizi :ehe Sana burdan verelim önsipariş hemen :D

yasirtaha

yasirtaha

Üye
ver kardeşim ver yoksa delirecem burası mahrumiyet bölgesi kedininciğere baktığı gibi bakıyorum zatne telefonuda sattım akşamı zor edip pc nin başına geçiyorum hemen burdan gelecek iyi bi haber bekliyorum

- - - Eklendi - - -

ilkinde l 800 ikincide 900 şimdi de 920 yi gördüm yalan söylemiyorum inanın ali kemalin sözüne uyduk kurbanlık koyun gibi bekliyoruz valla

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ver kardeşim ver yoksa delirecem burası mahrumiyet bölgesi kedininciğere baktığı gibi bakıyorum zatne telefonuda sattım akşamı zor edip pc nin başına geçiyorum hemen burdan gelecek iyi bi haber bekliyorum

- - - Eklendi - - -

ilkinde l 800 ikincide 900 şimdi de 920 yi gördüm yalan söylemiyorum inanın ali kemalin sözüne uyduk kurbanlık koyun gibi bekliyoruz valla

:d: Ciddiyim abi istersen buradan veririz sana önsipariş ben sana numara yollarım ordan verirsin siparişini buradan kargo ile gönderirler güvenli bi şekilde teslim alırsın.

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye

abi senin rüyadan atlayıp benim rüyaya girdi herhalde ama ben ancak rüyamda görürüm :D 2 kadın bana 920 hediye ediyorlardı ve gerçek anlamıyla hep el üstünde tutuyordum telefonu :D

Metin MF

Metin MF

Üye
yav bırakın bu işleri daha opera mini bile çı... şaka şaka :ehe

yasirtaha

yasirtaha

Üye
operyla ne işimiz var ie10 varken:hih:

Metin MF

Metin MF

Üye
iyi o zaman internet explorer 10'un handlerini yapın :ehe

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Tesekkurler Abi .. =]

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
O kadar da umutlanmayalım lütfen.Altı üstü bir telefon.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...