WPH Homebrew bildirim merkezi uygulamasi(video)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
WPH Homebrew bildirim merkezi uygulamasi(video)
[video=youtube;MjT0-tmvf2E]http://www.youtube.com/watch?v=MjT0-tmvf2E[/video]

WPH bildigimiz uzzere wp işletim sistemi uzerine bir cok yenilikler ve uygulamalar yapti. Şimdi de bir cogumuzun eksik olarak nitelendirdigi bildirim merkezi uzerinde calişiyor ve bununla ilgili bir demo yayinladilar.

haber için teşekkürler Alikemal abicim.Ya aBi bu görüntülü görüşme nerede ben bulamadımda

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
haber için teşekkürler Alikemal abicim.Ya aBi bu görüntülü görüşme nerede ben bulamadımda

hangi goruntulu goruşme. Viber,tango,skype ile internet uzerinden goruşebilirsin ama internetin yavaşsa dumanla haberleş daha iyi.

yok abi normal şebeke görüntülü görüşme

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
biraz kurcalamak lazim. Keşke yanimdayken sorsaydin bulurduk

evet abi haklısında hiç aklıma gelmedi bide baktım baya bir türlü bulamadım yokmuki acep teşekkürler abi sağolasın

- - - Eklendi - - -

bide abi kişiler diyorum arayacağım kişinin üstüne tıklıyorum iki seçenek çıkıyor biri cep telefonu numarası diğeri mesaj gönder diyor

acuxx

Üye

Haber için

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

kişileri actiginda kişinin isminin ustune tiklarsan kişi kartini acar. Sol tarafina tiklarsan direk arar. Gostermiştim bunu sana ayni mailleri işaretlerken yaptigin gibi yapicaksin

kişileri actiginda kişinin isminin ustune tiklarsan kişi kartini acar. Sol tarafina tiklarsan direk arar. Gostermiştim bunu sana ayni mailleri işaretlerken yaptigin gibi yapicaksin
ali kemal Bluetooth ile gelen dosyaları nerde bulacaz Bi yardımcı olursan sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...