kullanıcıadları
Üye
ben de tek başıma stres yaptım diye düşünüyordum demek yalnız değil mişim!!!
![]()
Bir tanıtılsın modeller halayı sonra çekeriz abi
Yalnız değilsin arkanda koskoca dünya var 
ben de tek başıma stres yaptım diye düşünüyordum demek yalnız değil mişim!!!
![]()
Yalnız değilsin arkanda koskoca dünya var 
Eyvallah...
Bir tanıtılsın modeller halayı sonra çekeriz abiYalnız değilsin arkanda koskoca dünya var
![]()

Eyvallah kardeşim bir yaramazlık yok. Şu Elop bizi şaşırtsın diye bekliyorum işte...

Aynen abi şaşırtacak inşallah bu sefer reyis olmadı seneye galaxy s4 alırız abi![]()
bu kadar bekledik bir sene daha bekleriz tabi neden olmasın 
bu kadar bekledik bir sene daha bekleriz tabi neden olmasın
![]()
inşallah Can'ım...
Nokia bu sefer yapacak abi kesin yapacak 2013 e de şöyle quad core bir lumia ile girdi mi ben de onu haziranda aldım mı değme keyfime bak
inşallah Can'ım...

Nokia bu sefer yapacak abi kesin yapacak 2013 e de şöyle quad core bir lumia ile girdi mi ben de onu haziranda aldım mı değme keyfime bak
Bekle babam bekle sıkıldım Note'dan valla...Touchwiz'i hiç sevmiyorum 
inşallah abi tokuştururuz artık kısmetse![]()

Bartu sen ben Ali abi buluşur tokuştururuz sıkıntı yokmayısda gelmesi benim için daha iyi çıkar çıkmaz alacağım kesinlikle parası dahi hazır o derece
![]()

inşallah mwc den sonra acaba ifa yı mı beklesek ces i mi beklesek nokia world ü mü beklesek bekle Allah bekle![]()
Valla şimdi MWC'yi beklesek daha sonra bu modeller dandik IFA'da güzelleri gelicek, IFA'yı beklesek CES'te 8 çekirdekli geliyor denilecek.Ne etsek bilemedim hiç almayalım bi şey en iyisi 
şubatta ispanyada olma ihtimali olan varsa bana ulaşsin mwc2013e iki kişilik davetiyem varben gidemiyecem buyuk ihtimalle
![]()

bazen ben de öyle düşünüyorum ama daha 2014 ten önce 8 çekirdek falan görmeyiz sanmıyorum
- - - Eklendi - - -
hemen bana ver abi dayım gidicek![]()
ok bir ara ugra can'ım

alemsin Can'ım ya...
inşallah abi tokuştururuz artık kısmetse![]()

alemsin Can'ım ya...![]()