Wp8'in tema renkleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Bartu sen ben Ali abi buluşur tokuştururuz sıkıntı yok :ehe mayısda gelmesi benim için daha iyi çıkar çıkmaz alacağım kesinlikle parası dahi hazır o derece :D

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Bartu sen ben Ali abi buluşur tokuştururuz sıkıntı yok :ehe mayısda gelmesi benim için daha iyi çıkar çıkmaz alacağım kesinlikle parası dahi hazır o derece :D

Bende her şeyini hazırladım.Eğer bugün 4 çekirdekli bir cihaz gelirse aralık gibi belki alırım ama bugün ne gelirse gelsin büyük ihtimalle MWC2013'ü beklerim diye düşünüyorum valla sabrımın sınırlarını zorlayacağım inşallah dayanırım :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: MrCommanDTr
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
inşallah mwc den sonra acaba ifa yı mı beklesek ces i mi beklesek nokia world ü mü beklesek bekle Allah bekle :)

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
inşallah mwc den sonra acaba ifa yı mı beklesek ces i mi beklesek nokia world ü mü beklesek bekle Allah bekle :)

Dimi yahu :kıskıs: Valla şimdi MWC'yi beklesek daha sonra bu modeller dandik IFA'da güzelleri gelicek, IFA'yı beklesek CES'te 8 çekirdekli geliyor denilecek.Ne etsek bilemedim hiç almayalım bi şey en iyisi :)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
şubatta ispanyada olma ihtimali olan varsa bana ulaşsin mwc2013e iki kişilik davetiyem var:( ben gidemiyecem buyuk ihtimalle:(

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bazen ben de öyle düşünüyorum ama daha 2014 ten önce 8 çekirdek falan görmeyiz sanmıyorum

- - - Eklendi - - -

şubatta ispanyada olma ihtimali olan varsa bana ulaşsin mwc2013e iki kişilik davetiyem var:( ben gidemiyecem buyuk ihtimalle:(

hemen bana ver abi dayım gidicek :ehe

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...