ben de masaüstüne gecip konuyla alakasız mesajları silmeliyim

dun gece nokia'ya oyle bir mailattim ki artik buna da net bir cevap vermezlerse nokia Turkiye'yi şikayet kampanyasi başlaticam.
dun gece nokia'ya oyle bir mailattim ki artik buna da net bir cevap vermezlerse nokia Turkiye'yi şikayet kampanyasi başlaticam.

arkandan gelirimdun gece nokia'ya oyle bir mailattim ki artik buna da net bir cevap vermezlerse nokia Turkiye'yi şikayet kampanyasi başlaticam.

ios da flash yok da ne oldu sanki.apple nin bir bildiği varki koymuyor inatla.zaten flash ın yerini html5 alacak nasıl olsa bu okadar da önemli değil bence.
Aynen bende hayranıyım nokianın. Birde windows sağlam nokiada çok sağlam ikisi birleşince tank gibi oluyor. WP8 gelsinde bakalım androidmi symbianmı iosmu kalacak ortada. Birde oyun ve uygulama desteği tam oldumu tadından yenmezBöyle haberleri okuyunca tüylerim diken diken oluyor. çünkü ben aşırı nokia hayranıyım ve yeniden kendini toparlaması beni mutlu ediyor. wp8 ile nokia muhteşem olucak![]()

arkandayım kankaayrıca Flash Player Android'de daha tam olarak kapanmadı.hemen sevinmeyin Sayın WP'ciler
alın android 4.1.0 + de flash player kullanmak için çözümler.
Flash Player marketten kaldırılacak olsa dahi başka yerlerden yüklenebilir.
Custom Rom yüklenir.
veya en basiti 4.1.0 versiyonunu yüklemez,Gb,Ics ile devam edilir.
yani anlayacağınız üzere bilinçli kullanıcı bunları bildikten sonra bu sorunu pek umursamaz diye düşünüyorum.

Hocam dediğiniz gibi HTML5 flash'ın yerini ALACAK ama tam anlamıyla oturması için en az 1-2 senesi var ki bu 1-2 sene boyunca flash player hala gerekli olmuş oluyor.Özellikle küçük sitelerin flash player'a geçmesi uzun sürecektir.