wp8e flash player destegi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
__xXx__

__xXx__

Üye
zaten su anda yetersiz ki facebook uygulamaları eskiden açılıyordu şimdi açmıyor sadece video işlevi güzel

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
artik android flash player icin sadece guvenlik guncellemesi gelecegi icin yakinda videolar da gider

theposies

theposies

Üye
VAYBE süper haber :)

eRdaL.

eRdaL.

Üye
İyi haberler varda hep bekliyoruz catir catir cikan biseyler yok haziran bitti cihazlar bili gelmedi daha

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Anlaşılan nokia Türkiye'ye wp8 li cihazlarla girecek. :) Lumialar gelmek bilmedi bir türlü.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Nokia hep geç kaldı.nerde lumia lar.iphone5 bile belkide lumia900 den önce gelecek ülkemize

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
dun gece nokia'ya oyle bir mailattim ki artik buna da net bir cevap vermezlerse nokia Turkiye'yi şikayet kampanyasi başlaticam.

• Beğen
Tepkiler: n000k
papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
o zaman şablon bir mail hazirlariz hergun nokia genel merkezine gondeririz onlar bikana kadar yuzlerce mail atariz. :D

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

neonxx

Üye
Bana Kalırsa androidin symbiana larşıbütün üstünlüğü flash desteği olması idi buda son bulduğuna göre android büyük düşüşe geçecek wp yükselir en çok özellik kimde ise o kazanır birde microsoft türkiyeye kalleşlik yap masada tr dil seçeneği koyarsa tadından yenmez

Esendağlı

Esendağlı

Üye
ios da flash yok da ne oldu sanki.apple nin bir bildiği varki koymuyor inatla.zaten flash ın yerini html5 alacak nasıl olsa bu okadar da önemli değil bence.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

sataer

Üye
arkandayız ali abi :ehe

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
ios da flash yok da ne oldu sanki.apple nin bir bildiği varki koymuyor inatla.zaten flash ın yerini html5 alacak nasıl olsa bu okadar da önemli değil bence.

Hocam dediğiniz gibi HTML5 flash'ın yerini ALACAK ama tam anlamıyla oturması için en az 1-2 senesi var ki bu 1-2 sene boyunca flash player hala gerekli olmuş oluyor.Özellikle küçük sitelerin flash player'a geçmesi uzun sürecektir.

cukuleaks

Üye
Böyle haberleri okuyunca tüylerim diken diken oluyor. çünkü ben aşırı nokia hayranıyım ve yeniden kendini toparlaması beni mutlu ediyor. wp8 ile nokia muhteşem olucak :)
Aynen bende hayranıyım nokianın. Birde windows sağlam nokiada çok sağlam ikisi birleşince tank gibi oluyor. WP8 gelsinde bakalım androidmi symbianmı iosmu kalacak ortada. Birde oyun ve uygulama desteği tam oldumu tadından yenmez :yuru

- - - Eklendi - - -

ayrıca Flash Player Android'de daha tam olarak kapanmadı.hemen sevinmeyin Sayın WP'ciler :)

alın android 4.1.0 + de flash player kullanmak için çözümler.

Flash Player marketten kaldırılacak olsa dahi başka yerlerden yüklenebilir.
Custom Rom yüklenir.
veya en basiti 4.1.0 versiyonunu yüklemez,Gb,Ics ile devam edilir.

yani anlayacağınız üzere bilinçli kullanıcı bunları bildikten sonra bu sorunu pek umursamaz diye düşünüyorum.
arkandayım kanka :yuru

TheMadness

TheMadness

Üye
Yedekledik çoktan :ehe

TheMadness

TheMadness

Üye

Hocam dediğiniz gibi HTML5 flash'ın yerini ALACAK ama tam anlamıyla oturması için en az 1-2 senesi var ki bu 1-2 sene boyunca flash player hala gerekli olmuş oluyor.Özellikle küçük sitelerin flash player'a geçmesi uzun sürecektir.

Html5 asla flashin yerini tutamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...