Wp8 Oyun uygulama bedava yükleme hakkında soru

Sponsorlu Bağlantılar

furuko1231

Üye
    Konu Sahibi
Wp8 Oyun uygulama bedava yükleme hakkında soru
öncelikle merhaba mesela ben lumia veya htcnin wp8 modellerinden birini alsam marketteki spiderman batman asphalt 7 gibi uygulamaları symbiandaki sis androiddeki apk iphonedaki ipa gibi kurma imkanım varmı bedava olarak? xap falan varmış ama bu her oyun ve uygulama için geçerlimidir?
teşekkürler

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
şimdilik sistem hacklenemedigi için magaza dışından illegal kurulum yapamazsın.

enterneoll

enterneoll

Üye
Şu an yükleyemezsin ne zaman çıkacağı belli değil :(

furuko1231

Üye
    Konu Sahibi
ama çıkar dimi kesin bekleyebilirim yani :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
cikar elbet ama ne zaman bilinmez. Bugune kadar kirilmayan sistem olmadi. Ama bugun kirilir ama bir yil sonra kesin bişey diyemeyiz.

ayko__34

Üye
ben yükledim oldu...

ayko__34

Üye
ben yaptım arkadaş...

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Ne yaptın mı yok artık.. !?!?!

aar_24_4

Üye
ne yaptın sölesene çabuk:D

delidolunet

delidolunet

Üye
arkadaşın yaptım dediği şey developer unlock'dur büyük ihtimalle.

developer unlock demek, telefonda 10 tane xap uygulaması yükleyebilmek ve bulundurabilmek demektir. kendi uygulamanızmış gibi telefona yükler ve çalıştırabilirsiniz. ancak bunun için cihaza developer unlock yapılması gerekir. yani uygulama geliştirici olmanız gerekiyor.

eğer cihazda dev unlock var ise 10 taneye kadar xap telefona yüklenebilir. yaptım dediği bu olabilir sadece :)

furuko1231

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşın yaptım dediği şey developer unlock'dur büyük ihtimalle.

developer unlock demek, telefonda 10 tane xap uygulaması yükleyebilmek ve bulundurabilmek demektir. kendi uygulamanızmış gibi telefona yükler ve çalıştırabilirsiniz. ancak bunun için cihaza developer unlock yapılması gerekir. yani uygulama geliştirici olmanız gerekiyor.

eğer cihazda dev unlock var ise 10 taneye kadar xap telefona yüklenebilir. yaptım dediği bu olabilir sadece :)
peki bu telefonlarda developer unlock yapmak kolaymı
?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
peki bu telefonlarda developer unlock yapmak kolaymı
?

evet kolay. Şu anda developer ucretleri de 19.90$'a duşuruldu. Bunun dişinda dreamspark uyeligi alarak ucretsiz de yapabilirsiniz.

BURAYA bir göz at gereken bilgiler mevcut.