wp8 nokia 5eylul'de duyurulacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
wp8 nokia 5eylul'de duyurulacak

Uzun zamandir hakkinda bir cok spekulasyonlar cikarilan nokia'nin wp8 işletim sistemli telefonlarinin tanitimi nihayet resmiyet kazandi.

5 Eylul 2012de newyork'da yerel saat ile 9.30 da başlayacagi aciklanan tanitimda nokia ve microsoft ortak bir erkinlik ile windowsphone8 işletim sistemine sahip ilk nokia telefonunu tanitacaklar.

man20

Üye
harika bir haber

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
gerci cok ustduzey bir telefon tanitilmasini beklemiyorum ama bu tanitimda microsoftun da olmasi aklimi kariştirmadi degil.

bu güzel haber için teşekkürler.böylece wp7.8'inde yaklaştiğını söylemek yanlış olmaz heralde

gerci cok ustduzey bir telefon tanitilmasini beklemiyorum ama bu tanitimda microsoftun da olmasi aklimi kariştirmadi degil.

Ne anlamda aklını karıştırdı acaba,şimdi sen böyle diyince benim de aklım karıştıbu güzel haber ayrıca teşekkürler Alikemal

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ne anlamda aklını karıştırdı acaba,şimdi sen böyle diyince benim de aklım karıştıbu güzel haber ayrıca teşekkürler Alikemal

Soyle bir fikir yuruttum de orta seviye bir cihaz icin bu tanitima microsoft dahil olmazdi diye dusunuyorum. Bence iki dev firma buyuk ses getirecek bir tanitim yapicaklar. Belki de bir kac tane cihaz tanitimi yaparlar alt,orta ve ust segment olarak.

20 gün kaldı.
Elleri ovuşturmaya başlayalım yeniden...

bu güzel haber için teşekkürler.böylece wp7.8'inde yaklaştiğını söylemek yanlış olmaz heralde

bence wp 7.8 çıkması uzun zaman alır. güncelleme çıkacakta firmalara gelecek onların keyfi gelecek zune dan güncelleyeceğiz wp 8 den sonra büyük ihtimal inş yanılırım

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bence üst segment orta segment ve Nokia tablet gelecek

doctorrr

Üye
şu wp8 in içinde samsung olmasa

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ne kadar cok firma wp8 cihaz cikartirsa bizim icin o kadar iyi. Mesela nokia bu platformda tek olsa purewiev cihazlari ucuk fiyatlardan satmaya kalkabilir ama bu durumda sirf farklilik yaratmak icin teknolojik fazlalik olarak telefonlarina eklemek zorunda kalicak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...