wp8 Lumialara özel MWC uygulaması wpstore'da

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
wp8 Lumialara özel MWC uygulaması wpstore'da

Gectigimiz günlerde resmi uygulamasını da BURADA tanıttıgımız Mobile world Congress icin Nokia da Windows Phone8 Lumia cihazlarına özel bir uygulama yayınladı.

Uygulama ile MWC2013'u dakika dakika takip edebilir,etkinlikler icin hatırlatma kurabilirsniz. Bu hatırlatmalar kilit ekranı ve live tile uzerinde size bildirilir.

uygulamayı indirebilirsiniz.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:tşk: abi,

Kaçırmamızı istemediği bir şeyler mi var? :hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bişey değil birkaç şey var gökçen. Aslında Nokia dun bir açıklama yaptı ama gereksiz tartışmalar olmasın diye konu açmadım. Bazı firmalara yine göndermeler vardı.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
bişey değil birkaç şey var gökçen. Aslında Nokia dun bir açıklama yaptı ama gereksiz tartışmalar olmasın diye konu açmadım. Bazı firmalara yine göndermeler vardı.
göndermeler hangi konuda abi?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
"One Phone to Rule Them All"

• Beğen
Tepkiler: serinaga, kaygisiz43 ve OttomaN TigeR
drangela61

drangela61

Üye
Bir türlü indiremedim ortaya kadar geliyor sonra ilgilenmeniz gerekiyor diyor neyse belki bağlantıda sorun vardır sonra tekrar deneriz ;)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Şimdi daha çok meraklandım abi... :D

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Aynen abi cümleyi de olduğu gibi yazmışsın ne demek istedi ki acaba :kıskıs:

komando04

komando04

Üye
teşekkürler abi ama Nokia göndermeleri güzel yapıyorda birde mobil tvye çare bulsa vodafone diyor nokianın uygulama çıkarması lazım,Nokia diyor bizde sorun yok vodafonenin ayar yapması lazım görüntülü görüşme de aynı şekilde

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
teşekkürler abi ama Nokia göndermeleri güzel yapıyorda birde mobil tvye çare bulsa vodafone diyor nokianın uygulama çıkarması lazım,Nokia diyor bizde sorun yok vodafonenin ayar yapması lazım görüntülü görüşme de aynı şekilde

nokia veya microsoft ile alakasi yok. Zira ben At&t cihaz kullaniyorum ve at&t'nin mobil tv uygulamasi calişiyor. Ayni şekilde markette bir cok mobil tv uygulamasi var. Bu tamamen vodafone'un uygulamasiyla alakali.

komando04

komando04

Üye

nokia veya microsoft ile alakasi yok. Zira ben At&t cihaz kullaniyorum ve at&t'nin mobil tv uygulamasi calişiyor. Ayni şekilde markette bir cok mobil tv uygulamasi var. Bu tamamen vodafone'un uygulamasiyla alakali.

bende öyle diyorum abi ama adamlar anlamıyor bide turkcellde sorun yok vodafonede var htc 8x'in tv uygulaması var adamlar diyor biz nokiada kampanyamız yok htcde var diyor

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Zaten Nokia Sürekli diğer telefonlara çatıyor.En beğendimse iphone a olan göndermsiydi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...